ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρβαλιάλ: "Μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία γκολ, η προσαρμογή των νέων παικτών πηγαίνει καλά"

Καρβαλιάλ: "Μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία γκολ, η προσαρμογή των νέων παικτών πηγαίνει καλά"
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να πετύχει άλλα τρία γκολ σε αυτό το παιχνίδι, ενώ η προσαρμοφώ των νέων παικτών πηγαίνει αρκετά καλά.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και ο Κάρλος Καρβαλιάλ δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι οι Πειραιώτες είχαν καλά και κακά, καθώς θα μπορούσαν να πετύχουν άλλα τρία γκολ, ενώ οι νέοι παίκτες προσαρμόζονται πολύ καλά μέχρι τώρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν θετικά και αρνητικά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Σήμερα υπήρχαν θετικά πράγματα, βάλαμε τρία γκολ, αλλά μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Φυσικά ο Ολυμπιακός όταν κερδίζει 2-0 θα πρέπει να είναι πιο σίγουρος, για να έχει ένα πολύ πιο ήρεμο παιχνίδι. Εμείς δεχθήκαμε ένα γκολ και αυτό δεν ήταν καλό. Πρέπει ο Ολυμπιακός να ελέγχει τα παιχνίδια".

Για το ντεμπούτο των Όρτα και Τσικίνιο: "Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω τους παίκτες. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά όπως σε όλα τα ματς. Η προσαρμογή των νέων πηγαίνε καλά. Αναλύουμε τα ματς και πρέπει να δούμε πώς θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ