ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρβαλιάλ: "Κάναμε καλό παιχνίδι επιθετικά, να διορθώσουμε τα αμυντικά λάθη"

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στο Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στο Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα EUROKINISSI

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάτσκα Τόπολα με 5-2 αναφέρθηκε στα στοιχεία, στα οποία η ομάδα του θέλει βελτίωση.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα και συνεχίζει στην Ευρώπη. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV αναφέρθηκε στα στοιχεία που η ομάδα του θέλει βελτίωση.

Μάλιστα, στην αρχή των δηλώσεών του δοκίμασε να μιλήσει στα ελληνικά αναφέροντας: "Σήμερα είναι καλή ομάδα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρβαλιάλ:

Για το ματς: "Η ομάδα δεν ήταν τέλεια, έκανε καλό παιχνίδι και κατάφερε να κερδίσει. Εφαρμόσαμε αυτά που δουλέψαμε στην προπόνηση. Δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να διορθωθούν".

Για τι χρειάζεται να βελτιωθεί: "Θα το χωρίσουμε σε μέρη. Επιθετικά κάναμε καλό παιχνίδι, βάλαμε πέντε γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Όσον αφορά στην άμυνα, σταθήκαμε καλά σε ένα μεγάλο διάστημα, δεχθήκαμε δύο γκολ από ομαδικά λαθη, τα οποία πρέπει να διορθωθούν.

Όσον αφορά τη μετάβαση προς την επίθεση, να βελτιώσουμε την ταχύτητά μας, και να βγαίνουμε πιο γρήγορα στην επίθεση. Στην αμυντική λειτουργία, όταν χάναμε την κατοχή, ήμασταν καλοί για να ανακτήσουμε την μπάλα. Βάλαμε ένα γκολ από στατική φάση, θετικό, επίσης δεν δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση, επίσης θετικό".

Για τη συνέχεια και αν έχει προτίμηση αντιπάλου: "Θα τα πηγαίνουμε όλα βήμα βήμα, με την Μπράγκα ειχα κάνει καλή πορεία, όπως και με άλλες ομάδες. Δεν σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Θα δούμε ποιος ήταν ο αντίπαλός μας και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε".

Η συνέντευξη Τύπου του Καρβαλιάλ

Τι είναι αυτό που κρατάτε από τον αγώνα και τι θα θέλατε να αλλάξετε για τη συνέχεια;

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά όχι ένα τέλειο παιχνίδι. Επιθετικά ήμασταν καλοί, σημειώσαμε πέντε γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για περισσότερα, αμυντικά η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί γιατί δεν ήταν ωραίο που δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Η επιθετική μας λειτουργία ήταν καλή, κερδίζαμε την μπάλα εύκολα και βγαίναμε συνέχεια στην επίθεση. Μπορούμε όμως να βελτιώσουμε την ταχύτητα με την οποία ανακτούμε την κατοχή όταν χάνεται η μπάλα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν χαρούμενοι, όμως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα".

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει για άλλη μία χρονιά στην Ευρώπη μετά τους ομίλους, ποιος είναι ο στόχος σας για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας;

"Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τρεις διοργανώσεις και είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό. Ο στόχος είναι πάντα να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, θα δούμε ξεχωριστά τους αγώνες και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ