ΤΣΕΛΣΙ

Καρνέιρο: "Με είπε π@@@@@ς κόρη ο Μουρίνιο"

Καρνέιρο: "Με είπε π@@@@@ς κόρη ο Μουρίνιο"
© SWNS.COM

Η εκδίκαση της υπόθεσης ανάμεσα στην Τσέλσι, τον Μουρίνιο και την Καρνέιρο έχει ξεκινήσει με την πλευρά της πρώην γιατρού των "μπλε" να ισχυρίζεται πως ο "Μου" την αποκάλεσε π@@@@ς κόρη.

Μπορεί η Έβα Καρνέιρο να αποτελεί παρελθόν από το ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, ωστόσο φαίνεται ότι για αρκετό καιρό θα απασχολήσει την επικαιρότητα των "μπλε". Φυσικά, στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Μουρίνιο τον οποίο έχει επίσης μηνύσει η πρώην γιατρός της ομάδας του Λονδίνου.

Ήταν 8 Αυγούστου του 2015 όταν η Τσέλσι αντιμετώπισε τη Σουόνσι. Με το σκορ στο 2-2 η τότε γιατρός της ομάδας Έβα Καρνέιρο και ο φυσιοθεραπευτής Τζον Φερν έσπευσαν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία Εντέν Αζάρ με αποτέλεσμα να αγωνιστούν οι "μπλε" με 9 παίκτες πάνω στο χορτάρι για περίπου ένα λεπτό (είχε αποβληθεί νωρίτερα ο Κουρτουά με απευθείας κόκκινη κάρτα) και ο Ζοζέ Μουρίνιο εξεράγη!

Οι δυο τους υποβιβάστηκαν στη δεύτερη ομάδα των "μπλε" για να έρθει η αρχή του τέλους των δύο πλευρών. Η σχέση της Καρνέιρο με την Τσέλσι δεν αποκαταστάθηκε ακόμα και όταν έφυγε ο Μουρίνιο με τις δύο πλευρές να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Η δίκη ξεκίνησε τη Δευτέρα (6/6) και αναμένεται να τραβήξει καιρό με την 42χρονη γιατρό να ζητά αποζημίωση τόσο από την ομάδα του Λονδίνου όσο και από τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Καρνέιρο ζητά ένα σημαντικότατο ποσό ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, ενώ κατηγορεί και για σεξιστικό σχόλιο τον Μουρίνιο. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της ο "Μου" την αποκάλεσε "π@@@@ς κόρη" την ώρα που εκείνη επέστρεφε στον πάγκο της ομάδας. Η πλευρά του Μουρίνιο έσπευσε να δικαιολογηθεί ότι η συγκεκριμένη έκφραση σημαίνει γαμώτο και είναι συνηθισμένη στη χώρα του. Υποστήριξε μάλιστα ότι είναι κάτι το οποίο το χρησιμοποιεί συχνά όταν μιλά με τους παίκτες του.

Την ίδια ώρα η Τσέλσι είχε προσφέρει περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην πρώην γιατρό της ομάδας για να μη συνεχιστεί το ζήτημα, όμως εκείνη αποφάσισε να πάει την υπόθεση στα δικαστήρια. Η δίκη θα συνεχιστεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να καταθέσει και ο Μουρίνιο για τα όσα υποστηρίζει η πλευρά της Καρνέιρο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ