ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρλίτος: "Όμορφος ο τρόπος που παίζουμε, μας έλειψε πολύ ο κόσμος μας"

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης | 11 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης | 11 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα αλλά και την παρουσία του κόσμου των πρασίνων στις εξέδρες, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Καρλίτος.

Ο Παναθηναϊκός έλαμψε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικρατώντας 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Καρλίτος να είναι εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το δεύτερο και το τρίτο γκολ στην αναμέτρηση που σημείωσε.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο φορ του "τριφυλλιού" δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του καθώς επίσης και για την υποστήριξη που είχαν στις εξέδρες από τον κόσμο των πρασίνων.

"Αισθάνομαι χαρούμενος γιατί ήταν ο πρώτος αγώνας που είχαμε δίπλα τον κόσμο μας. Είναι σημαντικό για τους παίκτες, μας έλειψαν πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια μεγάλη περίοδο προετοιμασίας. Οι λεπτομέρειες που αναφερθήκατε είναι πράγματα που δουλέψαμε και ουσιαστικά φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν λίγο περίπλοκο αυτή η αλλαγή στην τακτική προσέγγιση, είναι πάντα δύσκολο να αλλάζεις. Εμένα μου αρέσει, είναι όμορφος ο τρόπος που παίζουμε.

Αυτές ήταν οι εντολές του προπονητή, μας εξήγησε πως πρέπει να παίξουμε και αυτό είναι σημαντικό για το βάρος μια φανέλας όπως του Παναθηναϊκού", δήλωσε ο Καρλίτος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, για να προσθέσει:

"Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μου αρέσει και χαίρομαι που καθημερινά συνεργάζομαι μαζί τους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ