Καρέτσας: Το calciomercato τον αποκαλεί “βασιλιάς των ασίστ” και τον συνδέει με τη Μίλαν

To calciomercato αποθεώνει σε θέμα του τον Κωσταντίνο Καρέτσα και τον συνδέει με την Μίλαν. Ζητάει 30.000.000 ευρώ η Γκενκ.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας εντυπωσιάζει και έχει στρέψει τα βλέμματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πάνω του. Το calciomercato αποθέωσε τον 18χρονο επιθετικό μέσο και τον αποκάλεσε σε θέμα του “Βασιλιά των ασίστ”.
Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρεται και στη σύνδεση του Καρέτσα με τη Μίλαν. Οι ροσονέρι ενδιαφέρονται για τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή, καθώς βλέπουν στο πρόσωπό του μία σημαντική επένδυση για το μέλλον.
Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Μίλαν δεν “παίζει” μόνη της, καθώς η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχουν επίσης στο κάδρο. Ωστόσο, η Γκενκ δεν θα τον αφήσει εύκολα, καθώς ζητάει το ποσό των 30.000.000 ευρώ.
Ο Καρέτσας φέτος έχει 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την βελγική ομάδα. Έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ έχει μοιράσει 18 ασίστ.