ΑΕΚ

Καρέρα: "Όσο είσαι ζωντανός, υπάρχουν ελπίδες"

Ο Μάσιμο Καρέρα σε συνέντευξη Τύπου
Ο Μάσιμο Καρέρα σε συνέντευξη Τύπου EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπράγκα (03/12, 19:55) και τόνισε πως η ΑΕΚ θα τα δώσει όλα για τη νίκη, παρότι δεν έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπράγκα την Πέμπτη (03/12, 19:55) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης. Αυτό τόνισε κι ο Μάσιμο Καρέρα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα.

Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως η ομάδα του θα μπει με σκοπό τη νίκη, ενώ παραδέχθηκε πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

Για το αν θα ξεκουράσει παίκτες ενόψει και Παναθηναϊκού: "Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν θα παίξουν αύριο για λόγους ξεκούρασης. Θα δούμε επίσης σε τι κατάσταση είναι κάποιοι άλλοι παίκτες. Θα τα δούμε σήμερα στην προπόνηση και θα αποφασίσουμε ποιος θα παίξει αύριο".

Για το αν είναι επιτυχημένη η σεζόν μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Ο στόχος είναι να κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Παρ' όλο που έχουμε λίγες ελπίδες για να πάρουμε την πρόκριση, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε μία δύσκολη ομάδα. Όσο, όμως, είσαι ζωντανός, υπάρχουν ελπίδες. Τα πάντα θα φανούν μέσα στο γήπεδο".

Για την ομιλία που έκανε στους παίκτες πριν από τον Αστέρα κι αν έγινε εξαιτίας της πίεσης από τη βαριά ήττα από τη Ζόρια: "Δεν θεωρώ πως αφορούσε την πίεση ή την ήττα από τη Ζόρια. Πάντα μιλάω και κάνω ομιλία στους παίκτες. Αυτό το κάνω, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων".

ΣΙΜΟΕΣ: "ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ"

Από την πλευρά του, ο Αντρέ Σιμόες που εκπροσώπησε τους παίκτες, τόνισε πως η ΑΕΚ καλείται να δώσει απαντήσεις ύστερα από τη βαριά ήττα από τη Ζόρια.

"Νιώθουμε ότι αφήσαμε μία κακή εικόνα στο παιχνίδι με τη Ζόρια. Βέβαια υπάρχουν παιχνίδια, πως μετά από μία αποβολή, δεν πάει τίποτα καλά. Νιώθουμε ότι χρωστάμε μία απάντηση στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας και θέλουμε να την δώσουμε κόντρα στην Μπράγκα. Πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα", σχολίασε αρχικά.

Για το ποιο στοιχείο χρειάζεται η ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπράγκα: "Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τις απαιτήσεις της. Παρότι είχαμε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, έχουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θυμάμαι όταν το κατακτήσαμε, είχαμε έναν αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου είχαμε κι εκεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα και δεχθήκαμε πολλές κριτικές. Ίσως αυτό είναι το στοιχείο: πρέπει να δώσεις αμέσως μία καλή απάντηση κι αυτό θέλουμε να δώσουμε με την Μπράγκα. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τη σεβόμαστε. Θα μπούμε όμως με στόχο να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να κερδίσουμε".

TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE ΜΠΡΑΓΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ