ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Θέλουμε να πάμε στον τελικό του Europa League και γιατί όχι και να το κατακτήσουμε"

Ο Κριστιάν Καρεμπέ στην παρουσίαση του Μαρσέλο
Ο Κριστιάν Καρεμπέ στην παρουσίαση του Μαρσέλο EUROKINISSI SPORTS

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα στη Γαλλία και αναφέρθηκε στο μεγάλο στόχο που έχει θέσει ο Ολυμπιακός και είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου ενώ μίλησε για την απόκτηση του Μαρσέλο από τους ερυθρόλευκους αλλά και όσα πρόσφερε η Ναντ στον ίδιο.

Το ματς της Πέμπτης (8/9) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ναντ ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Γάλλους για να μιλήσουν με τον Κριστιάν Καρεμπέ ο οποίος συνδέει τις δύο ομάδες.

Ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων υποστήριξε σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της Γαλλίας πως μεγάλος στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου, γιατί όχι του Europa League τη φετινή σεζόν, αναφέρθηκε στην έλευση του Μαρσέλο στο σύλλογο ενώ στάθηκε και στη Ναντ και στα όσα είχε ζήσει σαν παίκτης των "καναρινιών".

Μιλώντας στο AFP είπε αρχικά για τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Ναντ:

"Είναι μια από τις εκπλήξεις που μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο. Είναι ένα κλείσιμο του ματιού της μοίρας. Η Ναντ μου έδωσε τα πάντα. Τις συνθήκες, την τεχνογνωσία, την εμπειρία. Με εκπαίδευσαν, μου εμφύσησαν τον τρόπο αντίληψης του ποδοσφαίρου. Ήμουν ενθουσιασμένος και περήφανος που είμαι μέρος των καναρίων".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα έχει απέναντι του τον Αντουάν Κομπουαρέ:

"Είναι αυτός που με καλωσόρισε, που μου έδωσε συμβουλές, που με έκανε να μεγαλώσω. Ήταν ο δάσκαλός μου. Είναι οι ρίζες μου στην Ναντ".

Για τον Καρεμπέ δεν υπάρχει κάποιο δίλημμα:

"Για μένα θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι με τον σύλλογό μου τον Ολυμπιακό και ερχόμαστε για να κερδίσουμε και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε".

Για τον στόχο του στον Ολυμπιακό:

"Στόχος μου ήταν να φέρω σταθερότητα στον σύλλογο, ένα όραμα που μοιραζόμαστε με τον πρόεδρο οικονομική και αθλητική σταθερότητα. Η επιτυχία είναι 100% και πρέπει να συνεχίσουμε".

Για το στόχο του στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς:

"Πάντα βάζαμε τον πήχη πολύ ψηλά. Θέλουμε να πάμε στον τελικό αυτού του Γιουρόπα Λιγκ και γιατί όχι να τον κερδίσουμε, αυτό είναι ξεκάθαρο".

Για την έλευση του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό:

"Κανείς δεν το πίστευε. Είναι κάτι μαγικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ