ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Europa League"

Καρεμπέ και Μαρτίνς συζητούν στο Ντραγκάο πριν από το Πόρτο - Ολυμπιακός
Καρεμπέ και Μαρτίνς συζητούν στο Ντραγκάο πριν από το Πόρτο - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ονειρεύονται τον ουρανό και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Europa League.

Στο Europa League θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να είναι απογοητευμένοι που δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στο Champions League, ωστόσο θα έχουν τη δυνατότητα να διακριθούν στη δεύτερη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μάλιστα, ο Κριστιάν Καρεμπέ έβαλε ψηλά τον πήχη και τόνισε ότι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πρέπει να ονειρεύονται τον ουρανό. Ποιος είναι ο ουρανός στην προκειμένη περίπτωση; Η κατάκτηση του Europa League.

"Κάθε παιχνίδι είναι μοναδικό, σημαντικό και πάντα διαφορετικό. Όμως πάντα ο πρώτος αγώνας είναι ιδιαίτερος και καθοριστικός. Κάθε ματς επίσης είναι ένα μάθημα. Νικώντας (σ.σ: τη Μαρσέιγ) πήραμε τους τρεις βαθμούς και αποκτήσαμε το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να προκριθούμε. Το ίδιο σημαντικό με τη νίκη είναι και η ήττα, να ξέρεις γιατί έχασες, προκειμένου να βελτιώσεις την τακτική σου. Πάντα είναι ένα μάθημα για να βελτιωθείς. Οι τρεις βαθμοί που είχαμε πάρει αποδείχθηκαν πάρα πολύ σημαντικοί.

Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Europa League. Πρέπει να ονειρευόμαστε σαν παιδιά, ο ουρανός είναι το όριό μας. Όμως για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, χρειάζεται να είμαστε επαγγελματίες μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι εάν θέλεις κάτι πολύ και προσπαθείς γι αυτό, καταφέρνεις να το πετύχεις. Την περασμένη σεζόν είχαμε μία υπέροχη πορεία, αποκλειστήκαμε πριν από τα προημιτελικά και αυτό είναι σημαντικό. Τώρα και πάλι είμαστε έτοιμοι να πάμε στο Europa League" ανέφερε σε δηλώσεις του στο Eurosport.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ