EUROPA LEAGUE

Καραμπάγκ - Ναντ 3-0: Ο θρίαμβος στο Μπακού βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό

Καραμπάγκ - Ναντ 3-0: Ο θρίαμβος στο Μπακού βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό
YOUTUBE

Η Καραμπάγκ διέλυσε τη Ναντ με 3-0 στο Μπακού για τον 7ο όμιλο, αποτέλεσμα που αφήνει τον Ολυμπιακό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Καραμπάγκ ήταν εξαιρετική απέναντι στη Ναντ στο Μπακού για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa League και με το 3-0 άφησε την τελευταία θέση της βαθμολογίας για τον Ολυμπιακό.

Οι Αζέροι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το 1ο ημίχρονο και δημιούργησαν ευκαιρίες απέναντι στα "καναρίνια", που ψάχνονταν μόνο με αντεπιθέσεις.

Στο 2ο ημίχρονο, οι παίκτες του Κούρμπαν Κουρμπάνοβ ξεμπλόκαραν και στο 60ό λεπτό βρήκαν το πρώτο γκολ με τον Οβούσου Κουαμπένα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αμπντελά Ζουμπίρ έκανε το 2-0 και στο 72' ο Μάρκο Γιάνκοβιτς "κλείδωσε" τη νίκη.

Ύστερα από την ήττα στην πρεμιέρα, η Καράμπαγκ πήρε τους πρώτους βαθμούς, έπιασε τη Ναντ στη 2η θέση και άφησε τελευταίο τον Ολυμπιακό πριν από τα δύο παιχνίδια τους.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάδα, Χουσεΐνοφ, Καφαρκουλίγεφ, Γκαράγεφ, Γιάνκοβιτς, Όζομπιτς (62' Σεϊντάεβ), Μαλινόφσκι, Κουαμπένα, Ζουμπίρ

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Φάμπιο, Καστελέτο, Παλουά, Κορσιά, Μπλας, Μουτουσαμί (76' Ζιρότο), Σισοκό (65' Τσιριβέγια), Σάιμον (76' Κοκό), Μοχάμεντ, Γκαναγκό (64' Γκεσάν)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

  • Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ 0-3 (5' Χέφλερ, 25', 52' Γκρέγκοριτς)
  • Καραμπάγκ - Ναντ 3-0 (60' Κουμπουένα, 65' Ζουμπίρ, 72' Γιάνκοβιτς)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

  • 06/10 22:00 Φράιμπουργκ - Ναντ
  • 06/10 22:00 Ολυμπιακός - Καραμπάγκ
TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ