ΑΕΚ

Καραλής: "Μόνοι μας και όλοι τους, έχει άδικο ο κόουτς για τα δώρα;"

Καραλής: "Μόνοι μας και όλοι τους, έχει άδικο ο κόουτς για τα δώρα;"
Ο Ματίας Αλμέιδα INTIME

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρθηκε στην ατάκα του Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου.

Το ντέρμπι στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ δεν είχε νικητή και οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 76 βαθμούς.

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την ελπίδα του να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα ομάδα που θα πάρει δώρα και ο σύμβουλος επικοινωνίας Γιάννης Καραλής, έκανε ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή αυτή την ατάκα.

"Είχε άδικο ο κοουτς για τα "δώρα";

Ας δούμε, λοιπόν, μερικά από αυτά και πως ο Τύπος (τους) τα παρουσίασε ΠΑΝΤΑ κατά της ΑΕΚ:

11/9 ΠΑΟ-ΑΕΚ 2-1. Σπέκουλα και υπονοούμενα για την "προτίμηση" της ΑΕΚ που "έβαλε" τον Σιδηρόπουλο, καθημερινά στον Τύπο (τους), παρότι η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει εξ αρχής για ξένους ref στα ντέρμπι. Ο αντικαταστάτης του, Γκιόργκι Καμπάκοφ, δίνει στον ΠΑΟ 2..."πέναλτι" ΠΑΛΙΑΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ και ανατρέπει το 0-1 σε 2-1 από το Α' μέρος !!!

6/11 ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ 1-1. Στο 20' ο Τζουκάνοβιτς ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ, προκαλώντας του ΚΑΤΑΓΜΑ, τον Ελιασσον. Ο Φωτιάς δεν έδωσε ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ! Ο Τύπος (τους) θα πει όλα τα συμπονετικά για το παιδί (αλίμονο) όμως ούτε κουβέντα για την σαφή ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ χωρίς την αποβολή απ' το 20ο λεπτό!

13/11 ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 0-0. Αφού ο διαιτητής (Νάιμπεργκ) χαρίζει την κλωτσιά - κόκκινη του Εμβιλά στον Φαν Βέερτ, στην τελευταία φάση του αγώνα δείχνει οφσάιντ τον Μάνταλο που ανατρέπεται από τον Πασχαλάκη. ΔΕΝ πάει στο VAR και δεν βλέπει ότι η μπάλα πηγαίνει στον Μάνταλο ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ (Ντόη) στερώντας από την ΑΕΚ ένα ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ στην λήξη του αγώνα!!!

19/3 ΑΕΚ-ΠΑΟ 0-0. Γίνεται ένας χαμός από το ημίχρονο, ακόμη κι ανακοινώσεις, για μη αποβολή (2η κίτρινη) του Άμραμπατ για χέρι στο 43' (την αστειότητα για κίτρινη σε φάουλ στον Χουάνκαρ για μια προβολή ΜΠΡΟΣΤΑ του χωρίς καν πάτημα αντιπάλου, δεν την σχολιάζω καν). Παρότι αναφέρουμε τον κανονισμό για το χέρι ο Τύπος (τους) μας κουνάει το δάχτυλο επαναλαμβάνοντας το ΓΕΛΟΙΟ "εμείς λέμε ΤΗΝ αλήθεια και δεν την θέλετε".

Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ; Ο Νταμπάνοβιτς έχει υποδείξει ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΎΘΕΡΟΥ γιατί απαγορεύεται να βρίσκεται στην περιοχή αντίπαλος (Άμραμπατ) ΠΡΙΝ την εκτέλεση. Αυτό συνοδεύεται από ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ (πουθενά δεν αναφέρει κάρτα ο κανονισμός). Και για να προλάβω όσους... χιουμορίστες ρωτούσαν αν "μπορεί, δηλαδή, ένας παίκτης να κόψει...50 φορές την μπάλα με τα χέρια ατιμώρητος;", ότι την 2η φορά λογικά θα πάρει κάρτα για ΑΝΥΠΑΚΟΗ στην παρατήρηση του διαιτητή. Αυτά, στον Τύπο (τους) ΑΦΑΝΤΑ!

Όταν, δε, η ΑΕΚ αποφάσισε (έχοντας απηυδήσει) να βγάλει μια αιχμηρή ανακοίνωση -απάντηση στην όλη συμπεριφορά του ΠΑΟ, ο Τύπος (τους) προβάλει την πλευρά του Παναθηναϊκού: "Εμείς δεν αναφερθήκαμε στην ΑΕΚ". Τι έλεγε, όμως, η ανακοίνωσή τους; ”… πέραν της γενικότερης εύνοιας του προς την ΑΕΚ”!!! Στο μεταξύ ο Τύπος (τους) κατέβασε (ή έθαψε) σε…dt την ανακοίνωση της ΑΕΚ, προβάλλοντάς την απάντηση του ΠΑΟ.

Απάντηση σε κάτι που ο αναγνώστης ΔΕΝ έβλεπε!!! Μεσολάβησε, λοιπόν, η… παρολίγον “πιστόλια της χρονιάς" στη Τούμπα (ας είναι καλά η γκολάρα του Σέρχιο στο ’82) με την ακύρωση του γκολ του Αμραμπάτ. Ζήσαμε το σόου υπέρ των μεθυσμένων Πολωνών και τη συνέχεια της ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗΣ ΝΙΚΗΣ με 3-1 επί του ΆΡΗ με την… επίθεση στον Διαμαντόπουλο, που καμία επιρροή δεν είχε στο αποτέλεσμα και φτάσαμε στα χθεσινά:

Χαμός για… "2η κίτρινη" σε Μουκουντί και Βίντα, σε φάσεις που όχι απλά δεν υπάρχει κάρτα αλλά στον Μουκουντί (82’) κάνει και φάουλ ο Ιωαννίδης, τραβώντας του ΚΑΘΑΡΑ τη φανέλα πριν ανατραπεί (καθαρό και τηλεοπτικό πλάνο)!!! Όμως, ξέραμε τι θα προβάλλει ο Τύπος (τους).

Ότι και μετά το Ατρόμητος - ΠΑΟ, π.χ., όταν έπαιζαν μια εβδομάδα τη δήλωση του Σπανού για τον “παντελονάτο ΠΑΟ που κερδίζει στο γήπεδο”. Και καλά, αυτός ξέχασε τη Γκολάρα του Τζούπερ (ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ήταν).

Ο… Τύπος (τους); Το… “ξέχασε” κι αυτός; Μην ακούτε και ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ από εγκάθετους και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Πάμε ΕΤΣΙ, ως το τέλος. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ (ενωμένοι)".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ