SUPER LEAGUE 2

Καραϊσκάκης - Παναθηναϊκός Β' 1-1: Οι πράσινοι έφυγαν με την ισοπαλία από την Άρτα

Στιγμή από το Καραϊσκάκης - Παναθηναϊκός Β'
Στιγμή από το Καραϊσκάκης - Παναθηναϊκός Β' INTIME

Ο Παναθηναϊκός Β' έφυγε με την ισοπαλία από την Άρτα, καθώς το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη έληξε 1-1 για την 22η αγωνιστική του β' ομίλου της Super League 2.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Καραϊσκάκη Άρτας και τον Παναθηναϊκό Β' για την 22η αγωνιστική του β' ομίλου της Super League 2. Οι πράσινοι έφτασαν τους 25 πόντους, ενώ τους 21 οι Αρτινοί.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 47ο λεπτό. Ο Μπεκατώρος εκτέλεσε φάουλ και ο Κρισμάρεβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι πράσινοι ανέβηκαν και είχαν δοκάρι με τον Αλμπάνη. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια κέρδισαν πέναλτι, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 76ο λεπτό οι πράσινοι ισοφάρισαν, με τον Σαρδελή να πλασάρει εύστοχα, έπειτα από ασίστ του Τσιριγώτη.

Καραϊσκάκης: Λάζαρεβς, Πριόνας, Μπεκατώρος, Γιαννιώτης, Φαν Ίπερεν, Κρισμάρεβιτς, Ντοναλντόνι, Βαφειάδης, Μίλιτς (68′ Χελοβάνι), Νταλακούρας, Πέδρο (64′ Κορέλας).

Παναθηναϊκός Β': Χριστογεώργος, Βαγιαννιδης, Μαρτίνης, Ρόμπι, Αντωνίου, Σερπέζης (64′ Ηλιάδης), Αλμπάνης (64′ Μαραθωνίτης), Θεοχάρης, Τσιριγώτης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (59′ Σαρδέλης).

Η βαθμολογία των δύο ομίλων:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ