SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Απορρίφθηκε η έφεση του Καραϊσκάκη, έμεινε στην κατηγορία η Δόξα Δράμας

Από την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη Άρτας με τη Δόξα Δράμας
Από την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη Άρτας με τη Δόξα Δράμας EUROKINISSI SPORTS

Η έφεση του Καραϊσκάκη κατά της συμμετοχής της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα της Super League 2 απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα οι Αρτινοί να υποβιβάζονται και τυπικά στη Football League, με τους "μαυραετούς" να μένουν στην κατηγορία.

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League 2 - Football League ανακοίνωσε ότι απέρριψε την έφεση του Καραϊσκάκη Άρτας, ο οποίος ζήτησε να υποβιβαστεί η Δόξα Δράμας, για αντικανονική συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη των συλλόγων της Super League 2, επικυρώθηκαν οι θέσεις 1-9, αφήνοντας μόνο τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα η οποία έκλεισε οριστικά. Πλέον ο Καραϊσκάκης Άρτας θα αγωνιστεί με τον ΟΦ Ιεράπετας στη Football League, εκτός φυσικά αν προχωρήσει η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών κατηγοριών και ενωθούν η Super League 2 και Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2- Football League: "Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση της ΠΑΕ Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ κατά της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος χρηματικού παραβόλου υπέρ της διοργανώτριας αρχής.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (μη αναγραφή, πρόσληψη προπονητή, 9.5.21 με ΠΑΕ Τρίγλια Π.Ο)".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ