SUPER LEAGUE 2

Καραϊσκάκης - ΑΕΚ Β' 0-1: Επέστρεψε στις νίκες η Ένωση με Γκολφίνο

Ο Γκολφίνος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με τον Καραϊσκάκη
Ο Γκολφίνος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με τον Καραϊσκάκη INTIME

Η ΑΕΚ Β' νίκησε τον Καραϊσκάκη με 1-0 στην Άρτα, χάρη στο πρώτο επαγγελματικό γκολ του Αλέξη Γκολφίνου στο 50ο λεπτό.

Η ΑΕΚ Β' επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς νίκησε τον Καραϊσκάκη στην Άρτα με 1-0, χάρη στο πρώτο επαγγελματικό γκολ του Αλέξη Γκολφίνου στο 50ο λεπτό. Έπειτα από σέντρα από τα αριστερά, η άμυνα των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο νεαρός επιθετικός από κοντά έκανε το 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ο Καραϊσκάκης είχε τις καλύτερες, με τον Γκίνη να επεμβαίνει όπου χρειάστηκε. Μάλιστα ο Καραϊσκάκης σκόραρε με τον Κλιγγόπουλο, ο οποίος όμως ήταν εκτεθειμένος.

Στην επανάληψη, η Ένωση βρήκε το γκολ με τον Γκολφίνο, έφτασε κοντά στο 2-0 με τον Γιούση στο 56' και έκτοτε κράτησε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα στο σκορ, όμως ο Γιούσης αφού απέφυγε τον Λάζαρεφς έστειλε την μπάλα πάνω στον Φαν Ίπερεν και στην εξέλιξη της φάσης ο Κοσίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση έχοντας 32 βαθμούς, ενώ ο Καραϊσκάκης παρέμεινε στους 17, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Καραϊσκάκης: Λαζάρεφς, Πριόνας, Τάμπας, Κρισμάρεβιτς, Κορέλας (61′ Ναζίμ), Ντοναλντόνι, Μίλιτς, Κλιγγόπουλος, Βαν Ίπερεν, Βαφειάδης (61′ Νταλακούρας), Ενρίκε.

ΑΕΚ Β': Γκίνης, Ραντόνια (90' Σταμούλης), Γιαννούτσος, Λάτσι, Κορνέζος, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (77′ Παρράς), Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (90' Γεωργέας), Μιτάι, Γκολφίνος (70′ Κοσίδης).

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ