ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κάραγκερ: "Ο Ράσφορντ μού θυμίζει τον Μαρσιάλ και αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να πεις για αυτόν"

Ο Μάρκους Ράσφορντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς του League Cup απέναντι στην Νιούκαστλ | 1 Νοεμβρίου 2023
Ο Μάρκους Ράσφορντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς του League Cup απέναντι στην Νιούκαστλ | 1 Νοεμβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Μάρκους Ράσφορντ απογοήτευσε με την απόδοσή του κόντρα στην Νιούκαστλ και δέχτηκε πολυ αυστηρή κριτική, με τον Τζέιμι Κάραγκερ να τον συγκρίνει με τον Αντονί Μαρσιάλ ως προς την έλλειψη αφοσίωσης προς τους κόκκινους διαβόλους.

Την περασμένη σεζόν ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν εντυπωσιακός ως προς την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα (30 γκολ σε 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις) και αυτό ώθησε τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον κρατήσει στο "Ολντ Τράφορντ" υπογράφοντας μαζί του νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028 με 350.000 ευρώ εβδομαδιαίες αποδοχές.

Κάπου εκεί όμως ήρθε η... κατάρρευση, με τον Άγγλο διεθνή στράικερ να μετράει μόλις 2 γκολ στην Premier League σε 13 ματς, εκ των οποίων το ένα με πέναλτι στο "Γκούντισον Παρκ" απέναντι στην Έβερτον, και να απογοητεύει πλήρως με την εμφάνισή του το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Νιούκαστλ όπου η ομάδα του ήταν αποκαρδιωτική και ηττήθηκε με 1-0.

Τα social media πήραν φωτιά από φίλους των κόκκινων διαβόλων που έκαναν λόγο για έναν παίκτη χωρίς όρεξη και νεύρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποιός στην κριτική του προς τον Ράσφορντ όχι μόνο δεν χαρίστηκε αλλά ήταν ισοπεδωτικός.

"Ήταν απαράδεκτη η εμφάνισή του για πολλούς λόγους. Αυτό το παιδί δεν είχε παίξει μεσοβδόμαδα στο Champions League αλλά για τον Ράσφορντ, όπως ήταν και για μένα και τον Τζέραρντ στην Λίβερπουλ, είναι καθήκον του να μπει μέσα και να παίξει καλά για να παρασύρει και τους συμπαίκτες του ακόμα και όταν η ομάδα δεν είναι καλά.

Βλέποντας τον Ράσφορντ, μου θυμίζει τον Μαρσιάλ και αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να πεις για αυτόν. Οι ξένοι παίκτες έρχονται και δεν νοιάζονται. Ο Ράσφορντ μοιάζει τώρα με τον Μαρσιάλ", τόνισε ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής, για να προσθέσει με νόημα:

"Στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ υπήρχε ένας παίκτης που δεν σταμάτησε να τρέχει, ο Σον. Όταν μιλάμε για μεγάλους παίκτες στην Premier League, εννοούμε αυτούς που πέρα από τα γκολ, τρέχουν και συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Ο Σον ήταν ηγέτης, αυτό που ζητάς από τον Ράσφορντ είναι να ηγηθεί".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ