ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κάραγκερ: "Δεν υπάρχει μέλλον για τους ιδιοκτήτες στη Λίβερπουλ"

Κάραγκερ: "Δεν υπάρχει μέλλον για τους ιδιοκτήτες στη Λίβερπουλ"

Ο Τζέιμι Κάραγκερ τόνισε ότι η Fenway Sports Group δεν έχει μέλλον στη Λίβερπουλ μετά από όσα έγιναν με την European Super League.

Είναι ένας από τους παίκτες θρύλους της Λίβερπουλ, αφού πέρασε όλη του την καριέρα στην ομάδα και σίγουρα ο λόγος τους έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ο Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος πλέον έχει ρόλο σχολιαστή, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και τόνισε ότι η Fenway Sports Group δεν έχει μέλλον στη Λίβερπουλ μετά από όσα έγιναν με την European Super League.

"Είμαι το ίδιο θυμωμένος με την Λίβερπουλ όσο ήμουν και χτες που συνέχιζαν να βρίσκονται σε αυτό. Ο Γιούργκεν Κλοπ τους άσκησε κριτική. Ο αρχηγός τους το ίδιο. Ακόμα και ο Κένι Νταγκλίς.

Δεν έχει απομείνει τίποτα άλλο για αυτούς. Δεν μπορώ να βρω τρόπο για να συνεχίσουν. Δεν βλέπω μέλλον στην ιδιοκτησία της FSG στη Λίβερπουλ μετά από αυτό. Νομίζω ότι απλά το έκαναν χειρότερο" ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το σχόλιο αυτό έγινε πριν από τη δήλωση του Χένρι με την οποία ζητούσε συγγνώμη από τον Κλοπ και τους φιλάθλους για την αναστάτωση που προκάλεσε.

Ακούστε τον Ζοσιμάρ του Θέμη Καίσαρης για το μέγα θέμα της European Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το μεγάλο φιάσκο της European Super League

Ο Ντάνιελ Τέιλορ του Athletic και Φιλίπ Οκλέρ του France Football στο SPORT 24 για την ESL: "Κίνηση ορισμένη από την απελπισία"

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ για την ESL: "Ζητώ συγγνώμη από τον Κλοπ και τον κόσμο"

Η European Super League διαλύθηκε και ο Ανιέλι εξηγούσε γιατί θα πετύχει

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ