ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Καραγεωργίου: "Να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι"

Καραγεωργίου: "Να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι"
Καραγεωργίου

Ο προπονητής της Καλλονής, Νίκος Καραγεωργίου, εξήγησε τι έφταιξε και η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής της Καλλονής, Νίκος Καραγεωργίου, εξήγησε τι έφταιξε και η ομάδα της Μυτιληνής δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

"Νομίζω ότι έγινε μια προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας για να νικήσουμε σ' ένα παιχνίδι με δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Είχαμε έναν αντίπαλο που αλλάζοντας τον τρόπο που αγωνίζεται έδειξε μια δυναμική. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση, μια δύσκολη στιγμή όταν δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ.

Η προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλύτερη και θέλαμε λίγο τύχη που δεν την έχουμε καθόλου εφέτος, θέλαμε και την ικανότητα των επιθετικών για να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Μας στεναχωρεί, γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Εκείνο που πρέπει να κάνουμε εμείς που είμαστε δίπλα στους παίκτες είναι, να τους ενθαρρύνουμε και να βρούμε κάποια κίνητρα για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ