ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καπέλο: "Ο Αντσελότι είναι διάσημος για την τύχη του"

Ο Κάρλο Αντσελότι κατά τή διάρκεια των πανηγυρισμών της Ρέαλ για την κατάκτηση της La Liga τη σεζόν 2021-22 | 30 Απριλίου 2022
Ο Κάρλο Αντσελότι κατά τή διάρκεια των πανηγυρισμών της Ρέαλ για την κατάκτηση της La Liga τη σεζόν 2021-22 | 30 Απριλίου 2022 @2022 PAUL WHITE/AP IMAGES

Ο άλλοτε προπονητής της Ρεάλ, Φάμπιο Καπέλο, εξήρε την προσπάθεια των παικτών της Ρεάλ απέναντι στην Σίτι που την έφεραν στον τελικό του Champions League, ενώ παράλληλα στάθηκε στην τύχη που συνοδεύει τον συμπατριώτη του, Αντσελότι.

Ρεάλ και Κάρλο Αντσελότι έγραψαν ιστορία με το 3-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι στο "Μπερναμπέου" το βράδυ της Τετάρτης (4/5) στον δεύτερο ημιτελικό Champions League μεταξύ των δύο ομάδων, με τους μερένγκες να έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν στις 28 Μαΐου απέναντι στην Λίβερπουλ το 14ο βαρύτιμο τρόπαιο και τον Ιταλό να είναι μόνος πρώτος στη λίστα με τους προπονητές με τις περισσότερες παρουσίες σε τελικούς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (5).

Η επιτυχία αυτή έφερε παροξυσμό στις τάξεις των οπαδών τους, με τον Φάμπιο Καπέλο από την πλευρά του να δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας για τη μεγάλη επιτυχία της και παράλληλα να κάνει λόγο για τύχη που δεν εγκαταλείπει τον έμπειρο συνάδελφό του και συμπατριώτη του, Κάρλο Αντσελότι.

"Απόψε πείστηκα για τη δύναμη της Ρεάλ: δημιούργησε ευκαιρίες και ο Βινίσιους είχε δύο κραυγαλέες φάσεις Είχε την τύχη με το μέρος της στο σωστό σημείο, είναι διάσημη η τύχη που έχει ο Καρλέτο και η οποία του δίνει ώθηση στα φτερά για να πετάξει", δήλωσε αρχικά ο άλλοτε προπονητής των Μαδριλένων, για να προσθέσει στην κάμερα του "Sky Sport":

"Μου άρεσε η Ρεάλ, έπαιξε με αποφασιστικότητα, προσπάθησε να μην αιφνιδιαστεί. Είχε πει ότι ήθελε μία άμυνα συγκεντρωμένη και ήταν σε μεγάλο βαθμό.

Είχε επίσης την τύχη με το μέρος της και στη φάση της απόκρουσης πάνω στη γραμμή, όμως πιστεύω ότι άξιζε τη νίκη".

Κληθείς δε να σχολιάσει τον επικείμενο τελικό της 28ης Μαΐου στο Παρίσι που φέρνει την Ρεάλ αντιμέτωπη με την Λίβερπουλ, σε ένα ματς ρεπετισιόν του τελικού του 2018 στο Κίεβο, ο Καπέλο είπε:

"Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς γιατί η Λίβερπουλ παίζει ένα ποδόσφαιρο κάθετο και γρήγορο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ