ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

“Κάντε το όπως η Τσέλσι”

INTIME SPORTS

Να παρακολουθήσουν το ματς της Άρσεναλ με την Τσέλσι παρότρυνε τους ποδοσφαιριστές του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, προκειμένου να δουν τον τρόπο για να κερδίσουν τους "κανονιέρηδες". Το πιστεύει ο Πορτογάλος. Διαβάστε τι είπε στους παίκτες.

“Do it like… Chelsea” ή κάτι τέτοιο είπε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Δευτέρας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σύμφωνα με την εφημερίδα “Γαύρος”.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πορτογάλος προπονητής πρότεινε στους παίκτες του να δουν τη νίκη της Τσέλσι επί της Άρσεναλ και να μιμηθούν τον τρόπο για να πάρουν τη νίκη στο “Emirates”.

“Στην σημερινή (σσ χθεσινή) προπόνηση θα κάνουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με την Άρσεναλ και θέλω να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που θα δείξουμε στο γήπεδο. Επίσης, επειδή είναι καλό να βλέπετε τους αντιπάλους μας, θέλω να δείτε πως νίκησε η Τσέλσι στην έδρα της Άρσεναλ. Θα είναι καλό για να δείτε τον αντίπαλό μας. Να δείτε πως μπορούμε να το κάνουμε και εμείς.

Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Πρέπει να παίξουμε καλά και να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο. Με αυτή την λογική και εάν αντιμετωπίσουμε έτσι το παιχνίδι, μπορεί να πάρουμε και αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να είμαστε νευρικοί, αλλά παθιασμένοι και αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα.

Είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά με τον Ατρόμητο και αυτό μου άρεσε πολύ. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ζαρντίμ στους παίκτες όπως γράφει η εφημερίδα “Γαύρος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ