ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανός: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι καθόλου σημαντικό μπροστά στην τραγωδία στα Τέμπη"

Ο Σέρτζι Κανός στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ο Σέρτζι Κανός στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός INTIME

Ο Σέρτζι Κανός μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV για την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ δήλωσε συγκλονισμένος με την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (5/3) στο Καραϊσκάκης τον Λεβαδειακό για την 25η αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Σέρτζι Κανός να αναφέρεται στην τραγωδία στα Τέμπη μιλώντας στην COSMOTE TV.

Ο Ισπανός τόνισε πως το ποδόσφαιρο μπροστά σε ένα τέτοιο δυστύχημα είναι ασήμαντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην COSMOTE:

Για την τραγωδία στα Τέμπη: Όλοι λυπηθήκαμε πάρα πολύ. Όταν ενημερωθήκαμε, εδώ, στο προπονητικό κέντρο νιώσαμε μεγάλη θλίψη και η σκέψη μας πήγε στις οικογένειες των θυμάτων.

Σαφώς και επηρεαστήκαμε με αυτό που συνέβη, για τις ζωές που χάθηκαν και για τους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους. Πρόκειται για μια τραγωδία και φυσικά το ποδόσφαιρο δεν είναι καθόλου σημαντικό μπροστά σε αυτό που έχει συμβεί".

Για το πώς έζησε το πρώτο του ελληνικό ντέρμπι: "Η αλήθεια είναι πως εκείνη τη μέρα έζησα μια καινούργια πραγματικότητα. Έζησα την ατμόσφαιρα έτσι όπως μου την είχαν περιγράψει, με τον κόσμο του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδό μας. Ήταν ένα ντέρμπι σε ένα πραγματικά καινούργιο περιβάλλον για μένα, το οποίο ήταν εκπληκτικό.

Νομίζω πως κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός. Κάναμε τα πάντα, ό,τι περνούσε από το χέρι μας. Η αλήθεια όμως είναι πως ήμουν αρκετά λυπημένος γιατί δεν συνηθίζω να χάνω τόσες πολλές ευκαιρίες.

Μετά το ματς σκεφτόμουν τις ευκαιρίες που χάθηκαν και πως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήμουν αρκετά λυπημένος με αυτό. Ήμουν πραγματικά συγκλονισμένος με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας, αλλά και λυπημένος για τις χαμένες ευκαιρίες".

Για τη συνέχεια και το ματς με τον Λεβαδειακό: "Νομίζω πως το να σκοράρεις δεν είναι τόσο το ζητούμενο όσο το να παίζουμε όπως κάναμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν διατηρήσουμε αυτή την απόδοση, αυτή την εικόνα και αν κάνουμε τους αντιπάλους μας να νιώθουν έτσι όπως κάναμε τον Παναθηναϊκό να νιώσει, τότε θα έρθουν και τα γκολ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ