ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπελά: "Μιλάω με την Στρασμπούρ, αλλά κυρίως με τον Ολυμπιακό"

Ο Ρεμί Καμπελά στην αναμέτρηση της Κράσνονταρ με τη Ρεν για το Champions League.
Ο Ρεμί Καμπελά στην αναμέτρηση της Κράσνονταρ με τη Ρεν © 2020 AP IMAGES

Ο Ρεμί Καμπελά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Canal+ επιβεβαίωσε πως εξακολουθεί να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τη γαλλική Στρασμπούρ.

Για άλλη μία φορά ο Ρεμί Καμπελά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός παραχώρησε νέα συνέντευξη στο Canal+ και ρωτήθηκε για το μέλλον του.

Μεταξύ άλλων απάντησε πως υπάρχουν συζητήσεις με τη Στρασμπούρ, αλλά κυρίως με τους ερυθρόλευκους. "Μιλάω με την Στρασμπούρ, αλλά κυρίως με τον Ολυμπιακό", ανέφερε συγκεκριμένα ο βιρτουόζος Γάλλος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ και σκέφτεται το μέλλον του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καμπελά μιλά για τον Ολυμπιακό, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει: "Έχω πολύ καλή πληροφόρηση για τον Ολυμπιακό, είναι ένας σύλλογος που με ενδιαφέρει".

Πριν από λίγες ημέρες γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Εμβιλά και ο Βαλμπουενά προσπαθούν να πείσουν τον Καμπελά για τη μεταγραφή του στο Λιμάνι, ενώ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τον Μοντεστό.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε ετήσιες αποδοχές 3.000.000 ευρώ τον χρόνο στην Κράσνονταρ, αλλά κατανοεί και ο ίδιος ότι αυτά τα χρήματα δεν είναι εύκολο να τα βρει πια. Μάλιστα, όπως είχε εξηγήσει είναι διατεθειμένος να δεχθεί συμβόλαιο που είναι να ακόμη και στα μισά χρήματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ