Καμπάνταης: “Στο μυαλό μου η άνοδος”

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης βρίσκεται στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ, δηλώνοντας πως στο μυαλό του έχει μόνο την άνοδο. Διγκόζης: "Ο ΟΦΗ θα βρει τον δρόμο του"
Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρα, ο Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ.
Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου, στις πρώτες του δηλώσεις, στο “athleticradio.gr”, τόνισε πως η επιθυμία του να αγωνιστεί στην Κρητική ομάδα έγινε πραγματικότητα και πως στο μυαλό του έχει μόνο το πως θα βοηθήσει τον ΟΦΗ να πάρει την άνοδο.
” Το φλερτ με τον ΟΦΗ ξεκίνησε από το προηγούμενο χρόνο, όταν πήγα στον Ολυμπιακό Βόλου. Όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα από το Νίκο (σ.σ. Μαχλάς) εξέφρασα αμέσως την επιθυμία να παίξω στον ΟΦΗ, όμως επειδή ποτέ δεν είναι αργά, έγινε τώρα πραγματικότητα η επιθυμία μου“, είπε αρχικά ο Καμπάνταης και πρόσθεσε:
” Επειδή μου αρέσουν οι αλήθειες και θέλω να είμαι ευθύς, δεν θα μιλήσω ούτε για άνοδο ούτε για Superleague. Αυτοί είναι στόχοι που πρέπει να τους πετύχουμε. Μου αρέσει πολύ που έρχομαι στον ΟΦΗ και το προσπαθώ αρκετό καιρό για να αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα. Τώρα αν είναι το πεπρωμένο, θα το δείξει ο χρόνος. Έρχομαι στον ΟΦΗ με μεγάλη όρεξη και στο μυαλό μου έχω μόνο την άνοδο“.
Τέλος, έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΟΦΗ: ” Δεν θα μιλήσω εγώ για τον κόσμο του ΟΦΗ. Απλά θα πω ότι όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο για το παιχνίδι στο κύπελλο και είδα την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, είπα ότι μακάρι να βρισκόμασταν σε αυτήν την ομάδα“.
Διγκόζης: “Ο ΟΦΗ θα βρει τον δρόμο του”
Στο μεταξύ ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Άγγελος Διγκόζης, το Σάββατο βρέθηκε στην Καρδίτσα, όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση της τοπικής Αναγέννησης με τον ΟΦΗ, και με δηλώσεις του ανέφερε πως ο ΟΦΗ με την εικόνα που δείχνει δεν πείθει ότι μπορεί να πάρει την άνοδο, αλλά πιστεύει πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Διγκόζη στον “Athletic Radio 104,2”:
Για την συνέχεια της πορείας του ΟΦΗ: ” Σημασία έχει να βρει ο ΟΦΗ τον δρόμο του και να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του. Αγωνιστικά, ο ΟΦΗ δεν δείχνει την εικόνα που σε πείθει ότι μπορεί να πάρει την άνοδο για την Superleague. Προσπαθούν τα παιδιά αλλά μέχρι εκεί“.
Για τα στοιχεία που ξεχώρισε από τον ΟΦΗ: ” Ο ΟΦΗ δεν έχει το εύκολο γκολ, αυτό έχω διαπιστώσει εγώ. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε πολύ καλά και δεν απειλήθηκε καθόλου. Στο δεύτερο περίμενα τον ΟΦΗ να μπει πιο δυνατά αλλά αντιθέτως, αυτό συνέβη από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Για τον ΟΦΗ χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το come back και να πάρει την άνοδο για την κατηγορία“.
Για την «μάχη» της ανόδου: ” Οι 15 πόντοι από την κορυφή είναι δύσκολο να καλυφθούν, όμως για τους 8 γιατί όχι; Αυτή η ομάδα έδειξε και στα Γιάννενα ότι διαθέτει χαρακτήρα και είναι μεγάλος σύλλογος. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα βρει τον δρόμο του και πολύ σύντομα“.
Για τον ίδιο: ” Όσο αντέχω θα παίζω. Όταν βλέπω κάποιους παίκτες από το εξωτερικό που τους φέρνουν κάποιοι παράγοντες, πιστεύω ότι θα παίζω μέχρι τα 55 μου. Η ουσία είναι να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να βάλουμε Έλληνες ποδοσφαιριστές στις ομάδες. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζουν τόσοι ξένοι ποδοσφαιριστές“.