ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Καμία διαπραγμάτευση για Αρσάβιν”

Αρσάβιν-Ρωσία

Μπορεί τα σενάρια για τον Αντρεϊ Αρσάβιν να έχουν "φουντώσει", ωστόσο η διοίκηση της Ζενίτ ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία επίσημη πρόταση στα χέρια της για τον Ρώσο άσο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το Σαββατοκύριακο, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ήταν κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο και σε μία εκ των Τσέλσι ή Άρσεναλ αλλά ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης με ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα,τόνισε ότι δεν υπάρχουν ακόμη διαπραγματεύσεις.


Η Ζενίτ ενημερώνει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις για τη μετεγγραφή του Αντρεϊ Αρσάβιν σε κάποιο σύλλογο”, ανέφερε η ανακοίνωση και συμπλήρωνε:




Η μόνη περίπτωση για να προχωρήσει η μετεγγραφή ήταν η πρόταση από την Μπαρτσελόνα. Οι πληροφορίες στα μέσα για διαπραγματεύσεις της Ζενίτ με την Τσέλσι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.



Ο προπονητής της Ζενίτ, Ντικ Άντβοκαατ έχει δώσει άδεια στον Αρσάβιν έως τον Σεπτέμβριο ύστερα από τη συμμετοχή του με την Εθνική Ρωσίας στο Euro 2008.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ