ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Καλλονή, η 22η ομάδα του Βαζάκα

Καλλονή, η 22η ομάδα του Βαζάκα
Βαζάκας

Προπονητής της Καλλονής είναι και επισήμως ο Γιώργος Βαζάκας. Η ομάδα της Λέσβου είναι για τον Γρεβενιώτη τεχνικό η 22η διαφορετική που θα καθοδηγήσει.

Η Καλλονή θα παίξει τη νέα σεζόν στη Football League και ο τεχνικός που θα τον κοουτσάρει είναι ο Γιώργος Βαζάκας. Αυτή για τον Γρεβενιώτη θα είναι η 22η διαφορετική ομάδα, της οποίας θα αποτελέσει προπονητή. Τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ο 56χρονος ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛΚ: " Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα. Λίγα λόγια για τον νέο προπονητή της ομάδας μας:

Ο Γιώργος Βαζάκας γεννήθηκε στα Γρεβενά την 1η Ιουνίου του 1960. Το προπονητικό του ντεμπούτο το έκανε στον Ορέστη Ορεστιάδας το 1994. Στην πλούσια προπονητική του πορεία έχει καθήσει στον πάγκο 23 συνολικά ομάδων (Superleague και Football League) με τελευταίο του σταθμό τον Απόλλωνα Σμύρνης.Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

Ο Βαζάκας στο παρελθόν δούλεψε στις εξής ομάδες: Ορέστης Ορεστιάδας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τύρναβος, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Χαλκηδόνα, Εθνικός Αστέρας, Κέρκυρα, Ποσειδών Νέων Πόρων, Πανιώνιος, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Πιερικός, Ιωνικός, Φωστήρας, Τρίκαλα, Καλαμάτα, Ηλιούπολη, Ηρακλής Ψαχνών, Αχαρναϊκός και Λαμία.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ