THE SHOW MUST GO ON LIVE

Καλλονάς στο Show Must Go On: "Δεν ανανεώνει ο Μήτρογλου, το CAS καθορίζει τα μεταγραφικά στον Άρη"

Ο Κώστας Μήτρογλου
Ο Κώστας Μήτρογλου EUROKINISSI

Ο Ηλίας Καλλονάς στην εκπομπή "Show Must Go On Live" ανέλυσε τις μεταγραφικές υποθέσεις στον Άρη που βρίσκονται σε συνάρτηση με την τιμωρία ή όχι από το CAS, αλλά και το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου που θα είναι μακριά από το "Κλ. Βικελίδης".

Ιδιαίτερα κρίσιμο θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Άρη σε επίπεδο μεταγραφών, καθώς εκκρεμεί η έφεση των "κιτρίνων" στο CAS για την ποινή απαγόρευσης που τους είχε επιβληθεί εξαιτίας οφειλών.

Άλλωστε, μόλις την Τετάρτη (26/05) ήρθε νέο "φιρμάνι" στην "κίτρινη" ΠΑΕ, η οποία καλείται να πληρώσει 1.100.000 ευρώ στον Οριόλ Λοθάνο έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Ηλίας Καλλονάς στην εκπομπή "Show Must Go On Live" ανέλυσε τις μεταγραφικές υποθέσεις, με τον Κώστα Μήτρογλου να μην συνεχίζει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στον Άρη, όπως κι οι Νικόλας Ιωάννου, Σάντε Σίλβα, ενώ στον "αέρα" βρίσκονται κι οι περιπτώσεις των Ζακαρί Μπουσέ, Μάριου Σιαμπάνη και Γιοάν Μπεναλουάν.

Για την υπόθεση του Μήτρογλου, η μοναδική περίπτωση να αντιστραφεί το κλίμα και να παραμείνει στους "κίτρινους", είναι η απόφαση του CAS να βγει άμεσα, με αποτέλεσμα ο Άρης να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα η πιθανότητα να αγωνιστεί και του χρόνου στο "Κλ. Βικελίδης" δεν συγκεντρώνει πάνω από 1%.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ