SERIE A

Κάλιαρι: Προσέλαβε τον Αγκοστίνι αντί του Ματσάρι για να την σώσει από τον υποβιβασμό

Ο Βάλτερ Ματσάρι κατά τη διάρκεια αγώνα της Σιένα με την Νάπολι στην Serie A | 22 Ιανουαρίου 2012
Ο Βάλτερ Ματσάρι κατά τη διάρκεια αγώνα της Σιένα με την Νάπολι στην Serie A | 22 Ιανουαρίου 2012 @2012 PAOLO LAZZERONI/AP IMAGES

Η Κάλιαρι επέλεξε το δρόμο της αλλαγής λίγο πριν το φινάλε της σεζόν στην προσπάθειά της να σώσει την παρτίδα και να μείνει στην Serie A, με τον Αλεσάντρο Αγκοστίνι να αναλαμβάνει τα ηνία της αντικαθιστώντας τον απολυθέντα Βάλτερ Ματσάρι.

Η Κάλιαρι είναι στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να φρενάρει τους διοικούντες τον σύλλογο από την Σαρδηνία να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Βάλτερ Ματσάρι, με τις επτά ήττες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στην Serie A να αποτελούν το κύκνειο άσμα του.

Πριν συμπληρωθεί μάλιστα ένα 24ωρο από την απομάκρυνσή του από τον πάγκο (είχε απολογισμό 7 νίκες - 9 ισοπαλίες - 18 ήττες από τον Σεπτέμβριο του 2021), οι ροσομπλού ανακοίνωσαν το διάδοχό του, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Αλεσάντρο Αγκοστίνι, ο οποίος υπηρέτησε την Κάλιαρι για εννέα χρόνια ως ποδοσφαιριστής γράφοντας 298 συμμετοχές και ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάστηκε διαδοχικά ως: προπονητής της ομάδας Νέων, μέλος του προπονητικού επιτελείου της πρώτης ομάδας καθώς επίσης και βοηθός προπονητής αλλά και πρώτος προπονητής της Primavera.

'Όσον αφορά στα τρία τελευταία ματς της σεζόν που θα κληθεί να καθοδηγήσει τους Σαρδηνούς από τον πάγκο, αυτά θα είναι απέναντι σε Σαλερνιτάνα (εκτός), Ίντερ (εντός) και Βενέτσια (εκτός).

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ