ΙΤΑΛΙΑ

Κάλιαρι - Κόμο 2-0: Ο Κουρφαλίδης έβγαλε ασίστ στην επιστροφή Ρανιέρι έπειτα από 32 χρόνια

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατά τη διάρκεια αγώνα της Γουότφορντ στην Premier League κόντρα στην Τότεναμ | 1 Ιανουαρίου 2022
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατά τη διάρκεια αγώνα της Γουότφορντ στην Premier League κόντρα στην Τότεναμ | 1 Ιανουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επέστρεψε στον πάγκο της Κάλιαρι έπειτα από 32 χρόνια και συνδύασε το δεύτερο ντεμπούτο του με νίκη επί της Κόμο στη Serie B, με τον Χρήστο Κουρφαλίδη να βγάζει ασίστ.

Η προπονητική καριέρα του Κλαούντιο Ρανιέρι είχε ως πρώτη επιτυχία την πορεία της Κάλιαρι από τη Serie C στη Serie A μεταξύ 1988-1991. Εκείνο το καλοκαίρι μετακόμισε στη Νάπολη και κάπως έτσι άνοιξε τα φτερά του. Το 2023, ο Ιταλός τεχνικός επέστρεψε στη Σαρδηνία ως προπονητής και συνδύασε το δεύτερο ντεμπούτο του με νίκη 2-0 επί της Κόμο για την 20ή αγωνιστική της Serie B.

Υπό το βλέμμα δύο πρώην παικτών του, των Τζιανφράνκο Τζόλα και Ντένις Γουάιζ που βρέθηκαν στο Κάλιαρι, οι γηπεδούχοι δεν γινόταν να αποτύχουν σε αυτό το σημαδιακό παιχνίδι. Ο Λεονάρντο Παβολέτι άνοιξε το σκορ στο 16' και με την έναρξη του 2ου μέρους ο Χρήστος Κουρφαλίδης έδωσε την πάσα για το γκολ του Πάουλο Αζί που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ