ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κάλιαρι - Γιουβέντους 0-2: Ντύθηκε... Κριστιάνο Ρονάλντο ο Κεν

Juventus' Moise Kean celebrates after scoring during a round of 16 Italian Cup soccer match between Bologna and Juventus at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Moise Kean celebrates after scoring during a round of 16 Italian Cup soccer match between Bologna and Juventus at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Δεν έχει αντίπαλο στο ιταλικό πρωτάθλημα η Γιουβέντους που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Κάλιαρι και έφτασε τους 81 βαθμούς. Ξανά γκολ ο Μόιζε Κεν.

Η Γιουβέντους πέρασε με επιτυχία από την έδρα της Κάλιαρι, επικρατώντας με 2-0. Η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη δεν κατάφερε να βάλει εμπόδιο στους παίκτες του Αλέγκρι οι οποίοι έφτασαν τους 81 βαθμούς στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν ακάθεκτοι για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου τίτλου.

Η "Γιούβε" αγωνίστηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο ο νεαρός Κεν έχει μετατραπεί σε πρωταγωνιστή τόσο της ομάδας του όσο και της Ιταλίας, σκοράροντας συνεχώς. Το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε από τον Μπονούτσι στο 22', με τον Κέαν να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 85', έπειτα από ασίστ του Μπετανκούρ και κοντινό πλασέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι υπήρξε διακοπή, επειδή οι οπαδοί της Κάλιαρι επιτέθηκαν με ρατσιστικά συνθήματα κατά του σκόρερ του δεύτερου γκολ της πρωταθλήτριας Ιταλίας, ενώ εκείνος μετά την επίτευξη του τέρματος πήγε και στάθηκε μπροστά τους.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Σρνα, Τσεπιτέλι, Πζακάνε, Λυκογιάννης, Τσιγκαρίνι, Ιονίτα (68' Μπίρσα), Ζοάο Πέντρο (76' Τσέρι), Φαραγκό (76' Παντοΐν), Μπαρέλα, Παβολέτι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κάσερες (61' Μπετανκούρ), Αλεξ Σάντρο, Ντε Σίλιο, Ματουιντί, Τσαν, Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι, Κεν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 2 Απριλίου

Μίλαν - Ουντινέζε 1-1

Κάλιαρι - Γιουβέντους 0-2

Τετάρτη 3 Απριλίου

Έμπολι - Νάπολι (20:00)

Ρόμα - Φιορεντίνα (22:00)

Τορίνο - Σαμπντόρια

Φροζινόνε - Πάρμα

Τζένοα - Ίντερ

ΣΠΑΛ - Λάτσιο

Πέμπτη 4 Απριλίου

Σασουόλο - Κιέβο (20:00)

Αταλάντα - Μπολόνια (22:00)

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ