Kάλεσμα στον κόσμο

Κάλεσμα στο κόσμο απηύθυνε με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Καλαμαριάς. Λύθηκε και τυπικά η συνεργασία του Ματίας Ντεγκρά
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: ”
Η Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς καλούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να έρθει κοντά στη νέα προσπάθεια, που γίνεται για αγωνιστική και οικονομική εξυγίανση.
Ο κόσμος του Απόλλωνα έχει δείξει επανειλημμένα ότι μπορεί να προσφέρει δυναμικά, ώστε να κατακτήσει η ομάδα επιτέλους τη θέση που της αξίζει.
Με τη συσπείρωση αυτή, θα επιτύχουμε την απομάκρυνση ανθρώπων που έχουν κάνει μόνο κακό και που επιδιώκουν προσωπικά οφέλη και προβολή εις βάρος της ομάδας.
Ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν ανήκει σε κανέναν από αυτούς που πλήττουν τα συμφέροντά του καθημερινά και πριονίζουν το παρόν και το μέλλον του.
Με την αμέριστη υποστήριξη του κόσμου, είμαστε όλοι σίγουροι ότι η ομάδα μας θα επανέλθει αργά η γρήγορα στον δρόμο των επιτυχιών και της εξυγίανσης, που την έχει τόσο ανάγκη“.
Ο Αργεντίνος Ματίας Ντεγκρά αποτελεί από σήμερα παρελθόν από την Καλαμαριά. Ο παίκτης είχε κάνει προσφυγή η οποία επιδικάστηκε σήμερα και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.
Στο μεταξύ, στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει κανονικά ο Λεοζίνιο. Η διοίκηση του Απόλλωνα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη ώστε οι δύο πλευρές να λύσουν την συνεργασία τους.
Ο Στράτος Βουτσακέλης με αφορμή την ενίσχυση της ομάδας, τόνισε: ”
Θα ήθελα τέσσερις παίκτες τουλάχιστον ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Παίκτες 11άδας. Το θα ήθελα δεν αρκεί, πρέπει και να μπορούμε. Ακόμη κινδυνεύει η ομάδα. Το αποτέλεσμα μας δίνει σχετική ασφάλεια, αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και δεν πρέπει να ξεγελαστούμε“.