ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σισέ θέλει να ξαναφορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού: "Πότε θα γίνει ένα παιχνίδι προς τιμή μου";

"Διχασμένος" ο Σισέ ενόψει των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ: "Γιατί μου το κάνετε αυτό;"
"Διχασμένος" ο Σισέ ενόψει των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ: "Γιατί μου το κάνετε αυτό;" INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα μέσα στην καρδιά του Τζιμπρίλ Σισέ όσα και αν χρόνια αν περάσουν από την αποχώρησή του, με τον Γάλλο παλαίμαχο φορ να εκφράζει την επιθυμία του να διοργανωθεί παιχνίδι προς τιμή του από τη διοίκηση των πρασίνων.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο γαλλικό ποδόσφαιρο μέσα από τις αρκετές σπουδαίες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της μεγάλης διαδρομής του και το απόγευμα του Σαββάτου (26/03) έδειξε κάτι από την απαράμιλλη κλάση του στο φιλικό των Legends της Λίβερπουλ απέναντι σε εκείνους του Άγιαξ στο "Άνφιλντ" σκοράροντας με εμπνευσμένη κεφάλια.

Για τους φίλους της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, ο Γάλλος παλαίμαχος επιθετικός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τους κόκκινους, έχοντας μάλιστα κατακτήσει μαζί τους το Champions League τη σεζόν 2004-05, ωστόσο όσον αφορά στην Ελλάδα το χρώμα που τον ακολουθεί και θα τον συνοδεύει για μιά ζωή είναι το πράσινο.

Ο Σισέ θέλει να ξαναφορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού: "Πότε θα γίνει ένα παιχνίδι προς τιμή μου";

Και αυτό γιατί είχε μία εξαιρετική διετία με τον Παναθηναϊκό από το 2009 μέχρι το 2011 (κατέκτησε το νταμπλ στην πρώτη του σεζόν με το τριφύλλι, το 2009-2010), με το νυν μέλος του προπονητικού επιτελείου της Οσέρ, να στέλνει μάλιστα ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους ανθρώπους της πρώην ομάδα του μέσω Instagram.

Σε αυτό αναρωτήθηκε για το πότε θα διοργανωθεί ένα φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του από τον Παναθηναϊκό, με τον Σισέ να εκφράζει ταυτόχρονα την επιθυμία του να παίξει ξανά μπροστά στην πράσινη οικογένειά του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ