ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Kαλές γιορτές με “Νίκη”

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Την νίκη που θα του επιτρέψει να κάνει ένα ακόμα βήμα για άνοδο στην Α΄Εθνική θα προσπαθήσει να πετύχει ο Ηλυσιακός κόντρα στην Νίκη Βόλου

Οι “κιτρινόμαυροι'” μετά την αναπάντεχη ισοπαλία, όπως εξελίχτηκε ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννενα, θέλουν να μην χάσουν την ευκαιρία για αναρρίχηση στην κορυφή απέναντι στην Νίκη Βόλου.



Ο τεχνικός της ομάδας Φώτης Θανέλας, προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς δεν θα πρέπει να ξεγελά του παίκτες του Ηλυσιακού η βαθμολογική θέση της Νίκη Βόλου, καθώς προέρχεται από θετικά αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές.



Ο Ηλυσιακός θα παραταχθεί σε κάποιον από τους ερχόμενους αγώνες χωρίς τους Κάμπα και Κοζανίδη που αντιμετωπίζουν προβλήμα καρτών και θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους.



Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ότι δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα τραυματισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ