ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα: Τέλος ο Αναστόπουλος

Ο Νίκος Αναστόπουλος
Ο Νίκος Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με το Νίκο Αναστόπουλο.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας αποτελεί ο Νίκος Αναστόπουλος. Η "Μαύρη Θύελλα" ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό. Ο Αναστόπουλος, στο δεύτερο πέρασμα από τον πάγκο της Καλαμάτας, μέτρησε επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες σε 14 αγώνες σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Η Καλαμάτα, ύστερα από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, είναι στην 6η θέση με 17 βαθμούς και στο -10 από την πρωτοπόρο Κηφισιά. Διάδοχος του Αναστόπουλου στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο Νίκος Κακαλέτρης, μέχρι πρότινος προπονητής της K19 του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της κοινή συναινέσει με τον Νίκο Αναστόπουλο. Ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της ομάδας μας. Την ανέδειξε πρωταθλήτρια στη Football League και για 2 χρονιές προσπάθησε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να ανεβάσει την ομάδα στη Super League.

Φεύγει σαν φίλος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Μαζί του αποχωρούν ο βοηθός Φραγκίσκος Κεράνης, ο Ισπανός γυμναστής Χόρχε Γκόμεζ, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αντώνης Παναγιωτόπουλος και ο εργοφυσιολόγος Θανάσης Μουρτζιάπης.

Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Νίκος Κακαλέτρης, ο μέχρι πρότινος προπονητής της K19, με βοηθό τον Γιώργο Πολυμενέα και γυμναστή τον Κώστα Αθανασόπουλο.

TAGS ΚΑΛΑΜΑΤΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ