SUPER LEAGUE 2

Καλαμάτα - ΠΑΟ Ρουφ 3-0: Επιστροφή στις νίκες με χατ - τρικ Ρόβα

Ο Χρήστος Ρόβας πανηγυρίζει γκολ με την Καλαμάτα
Ο Χρήστος Ρόβας πανηγυρίζει γκολ με την Καλαμάτα EUROKINISSI SPORTS

Η Καλαμάτα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-0 του ΠΑΟ Ρουφ, με τον Χρήστο Ρόβα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τα τρία γκολ που πέτυχε.

Έπειτα από δύο αγωνιστικές η Καλαμάτα επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε 3-0 του ΠΑΟ Ρουφ και ανέβηκε στην 4η θέση με 18 πόντους μετά από εννέα αγωνιστικές.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Ρόβας, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Στο 16' άνοιξε το σκορ από κοντά έπειτα από ασίστ του Αρναρέλλη, ενώ στο 27' έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Στο 50' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

Καλαμάτα: Mέντες, Μόζερ, Λουπάνο, Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος (66′ Ασίγκμπα), Μπακαγιόκο (78′ Μαβινγκά), Ματέους, Αρναρέλλης (78′ Γκότσης), Μπόρχες, Βασιλόγιαννης (60′ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας (60′ Μαρκόφσκι).

ΠΑΟ Ρουφ: Κουνάδης, Τασιούλης (32′ Χατζηλάμπρος), Καμί, Φιλιμέγκας (32′ Σμπώκος), Παπουτσογιαννόπουλος, Πανουργιάς (76′ Λαμπρινίδης), Καλλέργης, Βενάρδος, Νιτσάκης, Ζαχαρός (61′ Κονέ), Κυριαζής (61′ Κουκοβίνης).

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ