SUPER LEAGUE 2

Καλαμάτα - Παναχαϊκή 0-0: Όλα μηδέν στο Πελοποννησιακό ντέρμπι

Φάση από την αναμέτρηση Καλαμάτα - Παναχαϊκή | 18 Νοεμβρίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Καλαμάτα - Παναχαϊκή | 18 Νοεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το "ντέρμπι" της Πελοποννήσου ανάμεσα σε Καλαμάτα και Παναχαϊκή με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές φάσεις αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν και τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες.

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το "ντέρμπι" της Πελοποννήσου ανάμεσα σε Καλαμάτα και Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 για τον Νότιο όμιλο παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 9' όταν ο Αναστασόπουλος έκλεψε την μπάλα έβγαλε τον Πασά τετ-α-τετ με τον Θεοδωράκη αλλά ο Έλληνας πορτιέρε έδιωξε σε κόρνερ.

Η Παναχαϊκή απάντησε στο επόμενο λεπτό με τον Λιποράσε που έπιασε ένα μακρινό σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Ταϊρη.

Ο Αρναρέλης θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 46' για την Καλαμάτα αλλά το σουτ που έκανε έπειτα από πάσα του Τάτου, πέρασε δίπλα από τα αντίπαλα καρέ. Στο 59' ο Καρακλάιτς μετά από εξαιρετική ενέργεια γύρισε στον Μυτίδη που δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα με προβολή/

Η Καλαμάτα έμεινε με δέκα παίκτες στο 82' όταν Καραγκούνης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Λινάρδο παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή στις καθυστερήσει αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβινγκά (77′ Ασίγκμπα), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος (46′ Καραγκούνης), Αναστασόπουλος, Μπόρζες (46′ Τάτος), Αρναρέλλης (77′ Ασαμόα), Ρόβας, Πασάς (83′ Μπενίτεζ).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Τσιάρας, Κέρι (46′ Λινάρδος), Μυτίδης (70′ Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς (73′ Νιλτίνιο).

Πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής

Παρασκευή (18/11)

Καλαμάτα - Παναχαϊκή 0-0

Σάββατο (19/11)

ΠΑΟ Ρουφ - Κηφισιά (15:00)

Κυριακή (20/11)

Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' (15:00)

Ηλιούπολη - Ηρόδοτος (15:00)

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Β' (Αναβ.)

Επισκοπή - Χανιά (15:00)

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ