SUPER LEAGUE 2

Καλαμάτα: Ο Αναστόπουλος παραιτήθηκε από τη Μαύρη Θύελλα

Ο Αναστόπουλος στην αναμέτρηση της Καλαμάτας με την ΑΕΚ Β'
Ο Αναστόπουλος στην αναμέτρηση της Καλαμάτας με την ΑΕΚ Β' INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος υπέβαλε την παραίτητή του μετά την ήττα της Καλαμάτας από την Κηφισιά, με τον πρόεδρο της ομάδας να κάνει δεκτή την παραίτησή του.

Η Καλαμάτα ηττήθηκε 1-0 από την Κηφισιά στην έδρα της, αποτέλεσμα που έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Νίκος Αναστόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας του. Η Καλαμάτα είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας του β' ομίλου με 27 πόντους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

"Δεκτή η παραίτηση του Νίκου Αναστόπουλου

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο πρόεδρος κ. Πρασσάς έκανε δεκτή την παραίτηση του Νίκου Αναστόπουλου αφού ο κόουτς δεν ήθελε να παραμείνει στο τιμόνι της Μαύρης Θύελλας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έμεινε δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και την περυσινή αγωνιστική περίοδο μας γέμισε χαρά οδηγώντας την πρωταθλήτρια στη Σούπερ λιγκ 2.

Νίκο είσαι και θα είσαι για πάντα ένας φίλος της Καλαμάτας. Σ' ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο σύλλογο μας και σου ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας σου.

Χρέη προπονητή προς το παρόν στην ομάδα στα επόμενα δύο εντός έδρας ματς με Ρόδο και ΑΕΚ Β αναλαμβάνει ο Γιάννης Μπελά, μέχρι χθες βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ