SUPER LEAGUE 2

Καλαμάτα - Λεβαδειακός 1-0: Πήρε το ντέρμπι η "Μαύρη Θύελλα" και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή

Ο Ανδρέας Τάτος σε αγώνα της Καλαμάτας για τη Super League 2
Ο Ανδρέας Τάτος σε αγώνα της Καλαμάτας για τη Super League 2 EUROKINISSI

Η Καλαμάτα με γκολ του Τάτου στο 68' της αναμέτρησης επικράτησε του Λεβαδειακού στο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Super League 2 και μείωσε τη διαφορά από τους πράσινους και την κορυφή.

Η Καλαμάτα ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό με τον Ανδρέα Τάτο με ένα προσωπικό γκολ να κρίνει τη νίκη και να δίνει το τρίποντο στην ομάδα του.

Η "Μαύρη Θύελλα" μείωσε έτσι τη διαφορά της από την κορυφή και βρίσκεται εν αναμονή και της απόφασης μετά την προσφυγή της στο CAS για την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών από το πρώτο ματς των δύο ομάδων.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, είχαν τις καλές στιγμές τους και προσπάθησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ αλλά χωρίς αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος. Ενώ είχαν από

Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 68' ο Τάτος ο οποίος είχε τη μπάλα στην κατοχή του, έκανε την ντρίπλα, βρήκε τον κενό χώρο, επιχείρησε το διαγώνιο σουτ και νίκησε τον Μάρκοβιτς που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μέχρι το τέλος να φέρουν το ματς στα ίσια αλλά δεν τα κατάφεραν με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και την Καλαμάτα να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο.

Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μοζέρ, Παπατόλιος, Ματέους (84′ Μαβινγκά), Παυλίδης (90' Καρούτης), Τάτος, Γρίβας (60′ Μπόρχες), Λουκίνας.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Βήχος, Μπάχανακ, Τζημόπουλος, Τσάπρας (82′ Μυτίδης), Νίλι, Χάμοντ (82′ Κωνσταντινίδης), Πολέττο, Συμελίδης, Μουτίνιο (71′ Βρακάς), Δούμτσιος (75′ Μπαρμπόσα).

Εύκολο έργο για τον Διαγόρα

Στην Ρόδο, στο ματς που ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση καθώς δικαιολογημένα απουσίαζε ο πρώτος βοηθός ο Διαγόρας επικράτησε της Ζακύνθου με 2-0.

Οι γηπεδούχοι που έκαναν βήμα παραμονής με αυτό το τρίποντο πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 43' της αναμέτρησης με σουτ από τον Μπαστιανό. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Τσιαντούλα ο οποίος με νέο σουτ στο 47' νίκησε τον Μέντες.

Διαγόρας (Προβίδας): Mπίντσης, Γιώργου, Καρατάσιος (18′ λ.τ Παραστατίδης), Ρουγκάλας, Τάτσης, Μουμίν, Λαμπίρης, Τσιαντούλας, Σίνγκ (71' Σάιμπερτ), Μπαστιάνος, Ζούνης (83' Μπούμπας).

Ζάκυνθος (Γουσέτης): Μέντες, Οντόνε, Καλλιβωκάς, Κούνια, Νικολακόπουλος, Ζε Εσόνο, Κάρδαρης (54' Λάμπογλου), Κάρλος Εντουάρντο, Τσιμέλι, Ρουκουά (66' Μπαζάν), Κοναγκάγια (90' Τελλέν).

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ