SUPER LEAGUE 2

Καλαμάτα - ΑΕΚ Β' 0-0: Πήρε την ισοπαλία η Ένωση, χαμένο έδαφος για τη Μαύρη Θύελλα

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλαμάτα και την ΑΕΚ Β'
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλαμάτα και την ΑΕΚ Β' ΙΝΤΙΜΕ

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλαμάτα και την ΑΕΚ Β' για την 18η αγωνιστική της Super League 2, με τη Μαύρη Θύελλα να είναι στο -1 από την κορυφή.

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι μεταξύ της Καλαμάτας και της ΑΕΚ Β' για την 18η αγωνιστική της Super League 2. Η αναμέτρηση έληξε 0-0, με την Μαύρη Θύελλα να χάνει έδαφος στο κυνήγι της κορυφής. Βρίσκεται στο -1 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ο οποίος παίζει αύριο, ενώ δύο παιχνίδια λιγότερα έχει η Καλλιθέα, με την οποία ισοβαθμεί. Στους 29 πόντους είναι η ΑΕΚ Β'.

Στο πρώτο μέρος η Καλαμάτα μπήκε δυνατά προσπαθώντας να απειλήσει την εστία του Γκίνη. Στο 7' βρήκε δίχτυα με τον Μπακαγιόκο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν όμως στο 59' η Ένωση είχε καλή στιγμή με το σουτ του Μουστακόπουλου να φεύγει άουτ. Στο 71' η ΑΕΚ Β', η οποία είχε ανέβει, ζήτησε πέναλτι για χέρι του Κωνσταντινόπουλου, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε. Στο 76' Λουκίνας και Τάτος είχαν νέες καλές στιγμές. Το 0-0 παρέμεινε όμως έως το φινάλε.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Τσελεπίδης, Παυλίδης (61' Άλβες), Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ (84' Μαβινγκά), Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Τάτος, Γρίβας (61' Χέμπερτ), Λουκίνας

ΑΕΚ Β': Γκίνης, Ραντόνια (82' Σταμούλης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου (69' Παρράς), Τζούντα Γκαρσία (60' Ε. Χριστόπουλος), Γιούσης, Κοσίδης (69' Ιατρούδης)

Η βαθμολογία και στους δύο ομίλους

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ