ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Καλαϊτζίδης αντί Μανίκα

Καλαϊτζίδης αντί Μανίκα
Καλαϊζτίδης Δημήτρης, Εθνικός Αστέρας

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι από τη Δευτέρα ο νέος τεχνικός του Εθνικού Αστέρα αντί του Αντώνη Μανίκα

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκος Παπαδόπουλος συναντήθηκε με τον κ. Μανίκα και κατέληξαν στην απόφαση να χωρίσουν φιλικά, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα ωφελούσε τον σύλλογο.
Το "διαζύγιο" που ήταν συναινετικό πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και αφού είχε γίνει και η προπόνηση της Δευτέρας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο κ. Παπαδόπουλος είχε προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη με τον οποίο επήλθε πλήρης συμφωνία να αναλάβει την Καισαριανιώτικη ομάδα.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Βέροιας θα προπονήσει την Τετάρτη τους νέους του ποδοσφαιριστές στην πρώτη τους γνωριμία, και στην έναρξη της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Ο 50χρονος έλληνας τεχνικός ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι της Βέροιας από πέρυσι, την οδήγησε στην Α Εθνική, ενώ έφυγε από την Μακεδονική ομάδα πριν από λίγο καιρό θα έχει συνεργάτες το υπόλοιπο τεχνικό τιμ όπως είναι μέχρι σήμερα. Αμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Φώτης Τσουβαλτσίδης, γυμναστής θα παραμείνει ο Μιχάλης Τσέλιος και προπονητής τερματοφυλάκων ο Ανέστης Αράπης.






TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ