CHAMPIONS LEAGUE

Καλά νέα για τον οπαδό του Άγιαξ

Καλά νέα για τον οπαδό του Άγιαξ που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, καθώς η κατάσταση του παραμένει σταθερή.

Με ανακοίνωση της η Ολλανδική πλευρά διαβεβαιώνει ότι ο 46χρονος οπαδός έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ο οπαδός της Άγιαξ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του 2-0 επί της Μπαρτσελόνα είχε χάσει την ισορροπία του και έπεσε από την κερκίδα στο πέταλο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Άγιαξ: “Η οικογένεια του φιλάθλου που έπεσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε ότι η κατάσταση του είναι πλέον σταθερή. Ο 46χρονος άνδρας, λόγω της πτώσης του φέρει σημαντικά τραύματα στο κεφάλι. Η οικογένεια του προσθέτει ότι ο άντρας έχει ξεφύγει τον κίνδυνο αλλά η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη.

Θα παραμείνουμε σε επικοινωνία με την οικογένεια του τραυματία. Αν υπάρχουν εξελίξεις, ο Άγιαξ, με τη συγκατάθεση της οικογένειας θα τις δημοσιεύσει στα επίσημα κανάλια της ομάδας”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ