SUPER LEAGUE 2

Κακοκαιρία "Μήδεια": Αναβλήθηκε το Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας

Χιονόπτωση στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας
Χιονόπτωση στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ / FACEBOOK PRINT SCREEN

Η Super League 2 έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τη Δόξα Δράμας που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (14/2, 14:45) αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Η "Μήδεια" έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα και στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten αφού δύο αναμετρήσεις της είναι στον αέρα. Ωστόσο, η πρώτη αναβολή ήρθε στην Super League 2.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλων Λάρισας και την Δόξα Δράμας που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (14/2, 14:45) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης αναβλήθηκε.

Το χιόνι είχε καλύψει από νωρίς το γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ το δελτίο καιρού προβλέπει ακόμα μεγαλύτερες χιονοπτώσεις. Επομένως, η Super League 2 αποφάσισε να μην διεξαχθεί το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών συνθηκών που οφείλονται στην αυξανόμενη, διαρκή και έντονη χιονόπτωση η οποία σύμφωνα και με το μετεωρολογικό δελτίο θα συνεχίσει να υφίσταται και αύριο Δευτέρα 15/02/2021, ο αγώνας που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί σήμερα 14/02/2021, στο γήπεδο Φιλιππούπολης στις 14:45 μ.μ, ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας – ΠΑΕ Δόξα Δράμας 2017 αναβάλλεται".

Photo credits: Γήπεδο Φιλιππούπολης / Facebook print screen

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ