STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Καίει" το φύλλο αγώνα Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

"Καίει" το φύλλο αγώνα Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο Ανδρέας Παππάς για τα επεισόδια πριν την έναρξη της αναμέτρησης, για το αντικείμενο στον Σκόνδρα και την γροθιά του Ινσαουράλδε.

Επιβαρυντικά τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον ΠΑΟΚ είναι όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ανδρεάς Παππάς.

Όσον αφορά τα επεισόδια πριν την έναρξη της αναμέτρησης αναφέρει ότι μόλις εισήλθαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, άρχισαν τις ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων στους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι ανταπέδωσαν.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο διαιτητής, περίπου 30 οπαδοί του Τριφυλλιού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο από άλλες θύρες, με αποτέλεσμα να πει στους παίκτες να αποχωρήσουν και να καθυστερήσει την έναρξη του αγώνα για 24 λεπτά.

Παράλληλα αναφέρει ότι κατά την διάρκεια του αγώνα ένα αντικείμενο χτύπησε τον Σκόνδρα αλλά δεν τον τραυμάτισε. Ενώ για το επεισόδιο με τον Ινσαουράλδε τονίζει ότι όπως τον ενημέρωσε ο βοηθός διαιτητή κατά την είσοδο των παικτών στα αποδυτήρια, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ χτύπησε τον Κουτρουμπή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ