ΑΡΗΣ

Και τυπικά παρελθόν ο Χατζηνικολάου

Και τυπικά παρελθόν ο Χατζηνικολάου
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις παρελθόν θα αποτελέσει και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Μούτας, και απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός του Άρη.

"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου συνεκτιμώντας τα δεδομένα, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, συμφώνησαν στη λύση -κοινή συναινέσει- της συνεργασίας τους.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό με την πρόσληψη προπονητή, ο οποίος θα είναι έμπειρος, ικανός και θα δίνει όραμα στον κόσμο της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα τοποθετηθεί σύντομα με επίσημη ανακοίνωση στο θέμα του νέου προπονητή", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, είχε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τους Χατζηνικολάου και Μούτα.

Στην διάρκεια αυτής ουσιαστικά τους ανακοίνωσε την απόφασή του επισημοποιήθηκε στις ώρες που ακολούθησαν και που ουσιαστικά είχε οριστικοποιηθεί από χθες το βράδυ.

Με το που είχε ολοκληρωθεί το παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε γνωρίσει την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ακόμη στην διάρκεια της ημέρας στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης έγινε σχετική ερώτηση στην ΕΠΟ όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης του ελεύθερου και συνάμα πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Μανόλη Παπαστεριανού αντικαθιστώντας τον Ροκ Έλσνερ για να υπάρξει αρνητική απάντηση.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Ρούμπεν Πουλίδο καταβάλλει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι που ακολουθεί της διακοπής του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Ακόμη οι Ανδρέας Τάτος και Σαλόζε Ουντότζι υποβλήθηκαν σε θεραπεία ενώ αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό παιχνίδι που ήταν να διεξαχθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την βουλγάρικη Νεφτοχιμίκ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ