ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Και τρίτος Ιρανός στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Pesepak bola Frenz United Indonesia Nima Hamid Daghestani (kanan) berebut bola dengan pemain Feyenord FC Netherland Melvin Santiago (kiri) pada laga penyisihan Grup Frenz International Cup di Stadion Gelora Sriwijaya Jakabaring, Palembang, Sumsel, Senin (5/1). Keduanya bermain imbang dengan skor 1-1. ANTARA FOTO/ Feny Selly/ed/14
Νταγκεστάνι ANTARA FOTO

Είναι φαίνεται της... μόδας οι Ιρανοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά τους Ανσαριφάρντ και Μασούντ, στα μέρη μας θα αγωνίζεται και ο Νίμα Νταγκεστάνι, που υπέγραψε στον Παναιγιάλειο. (VIDEO).

Ένας ακόμα Ιρανός ποδοσφαιριστής που θα παίξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Σοτζέι Μασούντ, ο Νίμα Νταγκεστάνι. Πρόκειται για 18χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος συμφώνησε με τον Παναιγιάλειο, που συμμετέχει στην Stoiximan.gr Football League.

Ο Νταγκεστάνι είναι γεννημένος στις 4/3/1998, αγωνιζόταν στην πατρίδα του με τη Saba Battery Qom και προηγουμένως στη Μαλαισία με την Frenz United. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν, μάλιστα, είναι εξαιρετικές.

TAGS ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ