ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Και η Στουτγάρδη τσεκάρει Γιαννούλη για το καλοκαίρι

Και η Στουτγάρδη τσεκάρει Γιαννούλη για το καλοκαίρι

Ενδεικτικό της πέρασης που έχει ο Δημήτρης Γιαννούλης το ότι η Στουτγάρδη σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του SPORT24 τον έχει, γνωστοποιημένα, μεταξύ των επιλογών που εξετάζει για τον αριστερό μπακ που αναζητά εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μόλις την περασμένη Κυριακή ο Δημήτρης Γιαννούλης σε συνέντευξή του ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι η παραμονή στο εξωτερικό, όπως άλλωστε έχει καταγραφεί σε παλαιότερα σχετικά ρεπορτάζ του SPORT24. Όπως επίσης και πως η μοναδική (ουσιαστικά μόνο θεωρητική) περίπτωση να παραμείνει στη Νόριτς – το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν - θα προκύψει αν 1) τα "καναρίνια" επιστρέψουν στην Premier League και 2) του κάνουν υπό αυτή και μόνο τη συνθήκη πρόταση ανανέωσης.

Δεδομένα που δεν περιορίζουν την όρεξη των εντός των ελληνικών συνόρων "μνηστήρων". Παρότι ο ίδιος «Dimi» το διαψεύδει, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν τουλάχιστον ενημερώσει σχετικά για την πρόθεσή τους να επαναπατρίσουν τον διεθνή άσο αν και εφόσον συντρέξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Δεδομένη όμως, βάσει άλλωστε και της πρόσφατα και δημοσιοποιημένης ιεράρχησής του Γιαννούλη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, η πέραση που έχει και εκτός των ελληνικών συνόρων, εκεί όπου – κακά τα ψέματα – μπορεί να εξαργυρώσει με καλύτερο συμβόλαιο, πιο κοντά στα δικά του "θέλω", ανταγωνιστικότατη θητεία 3,5 χρόνων στη Νόριτς σε επίπεδο Premier League και Championship.

Το σοβαρό ενδιαφέρον του Άγιαξ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενδεικτική απόδειξη. Και παρότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο "Αίαντας" δεν θα επανέλθει το καλοκαίρι (η ατελέσφορη προσπάθεια του Ιανουαρίου ήταν… one off, μια κι έξω), υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι, άλλοι που εδώ και καιρό "ξεψαχνίζουν" την περίπτωση του Γιαννούλη, ακριβώς έχοντας κατά νου τον συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.

Μία από αυτές τις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι η Στουτγάρδη. Οι Σουηβοί δεδομένα κινούνται για αριστερό μπακ εν όψει του καλοκαιριού, επιβεβαιωμένα έχουν τον Γιαννούλη μεταξύ των επιλογών τους, έχουν ψάξει αρκετά την περίπτωσή του, αρμοδίως έχουν διερευνήσει προθέσεις και έχουν καταστήσει εκεί που χρειάζεται και όπως χρειάζεται, σαφείς και τις δικές τους.

Κάτι περισσότερο τη δεδομένη στιγμή, τέλη Φεβρουαρίου, υπό το εκατέρωθεν υφιστάμενο πλαίσιο δεν (μπορεί να) υπάρχει.

Δεν πρόκειται για κάτι πρόσφατο (πάνω από τρεις μήνες κρατάει), δεν μοιάζει επιπόλαιο, σίγουρα όμως ούτε για την Στουτγάρδη ο Γιαννούλης είναι ο μόνος εξεταζόμενος υποψήφιος, ούτε και για τον διεθνή Έλληνα η Στουτγάρδη είναι η μόνη επιλογή.

Ούτε καν. Και ούτε καλά καλά η μόνη στη Γερμανία.

Απλώς, προς ώρας, καταγράφεται το δεδομένο τσεκάρισμα (και κάτι παραπάνω) των Σουηβών.

TAGS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΟΡΙΤΣ ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ THE SPORTS ECONOMIST
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ