ΑΡΗΣ

Και επίσημα τέλος Γκρασιάν-Αμπρέου

Και επίσημα τέλος Γκρασιάν-Αμπρέου
γκρασιαν

Παρελθόν από τον Άρη αποτελούν και επίσημα οι Λεάντρο Γκρασίαν και Σεμπάστιαν Αμπρέου

Ήρθαν το καλοκαίρι στον Άρη μετά Βαΐων και κλάδων, όμως έξι μήνες μετά αποχώρησαν κακήν κακώς από την ομάδα.
Ο λόγος για τους Σεμπάστιαν Αμπρέου και Λεάντρο Γκρασίαν, που όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης έλυσαν τα συμβόλαια τους.

Μάλιστα ο πρώτος είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Αργεντινή για να φορέσει την φανέλα της Ιντεπεντιέντε, ενώ ο δεύτερος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Μποταφόνγκο.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει των συμβολαίων με τους Λεάντρο Γκρασιάν και Σεμπάστιαν Αμπρέου. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους".

Πρίττας:"Κίνητρο η έλευση του Κούπερ"

Στον ΑΡΗΣ FM 92,8 μίλησε ο μέσος του Άρη, Σάκης Πρίττας που δήλωσε για τον αγώνα με τον Ηρακλή: " Σίγουρα ήμασταν αρκετά παραγωγικοί χθες (10/01) και πετύχαμε 4 γκολ. Χάσαμε, όμως, και ευκαιρίες να σημειώσουμε κι άλλα. Σίγουρα, ήταν μια πολύ καλή νίκη".

Ερωτηθείς για την απόδοση και βελτίωση της ομάδας, είπε χαρακτηριστικά: " Η έλευση του Κούπερ, συνέβαλλε και στην ανεβασμένη ψυχολογία μας. Ο κόσμος έδειξε υπομονή και σιγά - σιγά με τη δουλειά, ήρθαν μεγάλες νίκες. Νίκη με έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός, εκτός έδρας με τον Ατρόμητο και σε ένα ντέρμπυ όπως το χθεσινό. Έχει αλλάξει η νοοτροπία μας και η πολύ δουλειά που γίνεται στην προπόνηση, βγαίνει στο γήπεδο".

Για τη συμμετοχή και την αναγέννηση των παικτών σχολίασε: " Από την πρώτη στιγμή ήταν κίνητρο για μας η έλευση του Κούπερ. Με την παρουσία του στην ομάδα, τα δίνουμε όλα. Παίκτες που ήταν καλοί, γίνονται καλύτεροι τώρα και κάποιοι άλλοι, όπως εγώ, είχαμε την ευκαιρία να αποδείξουμε αν μπορούμε να παίζουμε. Πλέον, η ομάδα λειτουργεί καλύτερα και κανείς δε δουλεύει μόνος του, άρα βγαίνει αυτό και μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Για τη συνεχή συμμετοχή του στα παιχνίδια, είπε: " Όταν παίρνεις παιχνίδια στα πόδια σου, σίγουρα έχεις αυτοπεποίθηση και νιώθεις καλύτερα. Εγώ περίμενα την ευκαιρία και τώρα, νιώθω πολύ καλά. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα. Ήταν απόφαση του παλιού προπονητή το ότι δεν έπαιζα και δεν ισχύει αυτό που είχε πει για ευκαιρίες που μου είχε δώσει. Από κει και πέρα, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη ποιότητα και όλοι έχουν πολύ καλή παρουσία".

Σχετικά με την παρουσία του Σταύρου Λαμπριάκου στον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στην θέση του κεντρικού αμυντικού περνώντας στην θέση του Ευθύμη Κουλουχέρη μετά τον τραυματισμό του ανέφερε: " Ήξερα ότι μπορεί να αντεπεξέλθει, γιατί και σε άλλα παιχνίδια, τον είχα εγώ από πίσω μου και ένιωθα σιγουριά".

Αναφορικά με τη συνέχεια των αγώνων, συμπλήρωσε: " Το σημαντικότερο είναι να συνεχίσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Σχετικά με το Πρωτάθλημα, στόχος μας είναι να μπούμε στο θεσμό των play off. Δεν μπορώ να πω ότι θα σκεφτούμε τους αγώνες του Πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Τώρα, μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε για το Κύπελλο και ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Σίγουρα, όμως, θα έχουμε στο μυαλό μας την ήττα από τον Αστέρα, για να προχωρήσουμε πιο δυνατά".

Τέλος, για τους οπαδούς του Άρη, δήλωσε: " Σε όλα τα παιχνίδια, είναι ο 12ος παίκτης για μας. Μας στήριζαν όταν δεν κάναμε καλές εμφανίσεις, πόσο μάλλον τώρα που βλέπουν ότι παίζουμε και προσπαθούμε. Είμαστε ευχαριστημένοι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να φεύγει και ο κόσμος ικανοποιημένος από το γήπεδο".

Σηφάκης: "Δεν έχω λόγια για τον Κούπερ"

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης, μίλησε στον Sentra 103,3 και αναφέρθηκε στον Κούπερ, αλλά και στο μέλλον της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ: " Είναι άνθρωπος που του αρέσει η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία και θα συμφωνήσω σε αυτό που είπε ότι μετά το 4ο γκολ χαλαρώσαμε. Από τη μία είναι λογικό το ότι χαλαρώσαμε αλλά από την άλλη δεν είναι σωστό. Ταιριάζει η φιλοσοφία με την επιθετική φιλοσοφία του Άρη. Όταν θες να χτίσεις μια ομάδα και έρχεται ένας προπονητής στα μέσα της χρονιάς είναι δύσκολο να περάσει γρήγορα την νοοτροπία του. Είναι μεγάλο όνομα, έχει αρχίσει να περνάει κάποια στοιχεία που ζητάει και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης βρήκε στο πρόσωπό του τον προπονητή που έψαχνε".

Για τον αν φοβήθηκε ότι θα υπάρξει πρόβλημα μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ: " Σε εκείνο το ματς ήμασταν λίγο άτυχοι. Χωρίς να έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα δεχτήκαμε 4 γκολ. Πριν από εκείνο το παιχνίδι είχαμε δουλέψει μαζί 15 μέρες. Όλα τα παιδιά είχανε καταλάβει τι άνθρωπος είναι και κανείς δεν φοβήθηκε ότι κάτι δεν θα πάει καλά".

Για το αν θα αντιμετωπιστεί διαφορετικά σε τυχόν αρνητικά αποτελέσματα: " Θέλω να πιστεύω ότι θα μείνει. Δεν έχω λόγια για αυτό τον άνθρωπο. Είναι σημαντικός για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον Άρη και θα είναι κρίμα αν δεν μείνει για πολλά χρόνια στην Ελλάδα".

Για τους στόχους του Άρη: " Από την αρχή της σεζόν δεν έχουν αλλάξει οι στόχοι. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα ανακάμπτει. Στόχος μας είναι να μπούμε στα Play Off και το κύπελλο είναι επίσης κάτι που ζητάμε πολύ.αν μπεις στα Play Off μετά δεν ξέρεις πως πάνε τα πράγματα και ίσως να κυνηγήσουμε και κάτι παραπάνω. Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους. Του χρόνου θέλουμε να είμαστε πιο άνετα στις πρώτες θέσεις, να είμαστε πιο ψηλά, να είμαστε στην 2η-3η θέση και στα Play Off να κυνηγήσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι καθόλου απίθανο".

Για την άτυπη κόντρα της "πρώτης" ομάδας στην Θεσσαλονίκη: " Το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο τα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι 30 παιχνίδια. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σαν τελικό. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε, να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται και να δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες".

Για τους προσωπικούς του στόχους: " Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Άρη. Νιώθω πολύ καλά εδώ και έχω βρει τον εαυτό μου. Βρήκα μία ομάδα που μου ταιριάζει και της ταιριάζω κι εγώ όπως δείχνουν τα αποτελέσματα. Είμαι ήρεμος, συγκεντρωμένος και θέλω να μείνω εδώ μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό μου και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής: " Το άγχος το περάσαμε. Είναι μεγάλη πρόκληση. Νιώθω τυχερός που θα βρίσκομαι εκεί σε τόσο νεαρή ηλικία. Είναι γιορτή και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε για να πετύχουμε κάτι καλό. Δεχτήκαμε μεγάλη κριτική, αλλά κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πήγαμε τελικά. Δεν έχουμε επαναπαυθεί και θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προκριθούμε στην επόμενη φάση".






































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ