ΑΡΗΣ

Και επίσημα Λέμπο και Ντελόρτε

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΛΕΜΠΟ ΚΑΙ ΝΤΕΛΟΡΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ / ΣΚΟΡΔΑΣ ΛΕΜΠΟ
Σκόρδας, Λέμπο, Ντελόρτε MOTIONTEAM

Ο Αλεχάντρο Λέμπο και ο Αλεχάντρο Ντελόρτε υπέγραψαν διετή συμβόλαια συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς

Ποιος είναι ο Λέμπο
Ο Λέμπο γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 1978 στο Μοντεβιδέο. Έχει ύψος 1.88 και ζυγίζει 75 κιλά. Είναι 44 φορές διεθνής κι έχει πετύχει 4 γκολ, ενώ αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κορέας το 2002. Από το 1997 έως το 1999 φόρεσε τη φανέλα της Μπέλα Βίστα με την οποία είχε 56 συμμετοχές/5 γκολ.

Το 2000 υπέγραψε στην Πάρμα αλλά δεν αγωνίστηκε στο Καμπιονάτο. Τελικά συμφώνησε με τη Νασιονάλ στην οποία σε 4 χρόνια έπαιξε σε 109 αγώνες και πέτυχε 10 γκολ. Το 2003 έφυγε από την Ουρουγουάη για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και την Ρεάλ Μπέτις. Με τη φανέλα της είχε 46 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ κατέκτησε το κύπελλο Ισπανίας. Πέρυσι γύρισε στη Ντανούμπιο παίζοντας σε 19 παιχνίδια.

«Να απολαύσουμε την χρονιά»

« Επιστρέφω στα γήπεδα της Ευρώπης με πολύ όρεξη να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την νέα μου ομάδα. Ήδη οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Εύχομαι όλοι μαζί να απολαύσουμε τη χρονιά που ξεκινάει και να πετύχουμε τους στόχους μας. Μιλώντας με τους νέους μου συμπαίκτες, κατάλαβα ήδη ότι βρίσκομαι σε μια μεγάλη οικογένεια, σε μια ομάδα που κυρίαρχο χαρακτηριστικό της είναι ο κόσμος της», τόνισε ο Λέμπο σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης.

Ποιος είναι ο Ντελόρτε
Ο Αλεχάντρο Ντελόρτε γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1978 στο Καμπίλντο της Αργεντινής. Έχει ύψος 1.99 και ζυγίζει 98 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολίμπο με την οποία έπαιξε σε 139 παιχνίδια πετυχαίνοντας 32 γκολ. Αγωνίστηκε ακόμη στην Χιμνάσια Λα Πλάτα (18/4), στην Πενιαρόλ (15/5). Το 2007 συμφώνησε με την Μπρέσια αλλά δεν αγωνίστηκε στο Καμπιονάτο, ενώ φέτος αγωνίζονταν στην Αρχεντίνος Τζούνιορς με τον Ρομπέρτο Μπατιόν (32/8).

«Έχω κάνει την καλύτερη επιλογή»
« Ήθελα πολύ να ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση. Είμαι σίγουρος ότι έχω κάνει την καλύτερη επιλογή, το αντιλήφθηκα άλλωστε από τις πρώτες ώρες που είμαι στη νέα μου ομάδα. Η υποδοχή του κόσμου ήταν πραγματική εντυπωσιακή και με γεμίζει ευθύνες. Πιστεύω ότι σύντομα θα προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα, θα βοηθήσει και η παρουσία πολλών λάτιν ποδοσφαιριστών. Περισσότερα μέσα στο γήπεδο», δήλωσε από την πλευρά του ο Ντελόρτε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ