ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κ21 Ελλάδα - Ουγγαρία 0-1: Φιλική ήττα πριν από την πρεμιέρα με Λευκορωσία

Κ21 Ελλάδα - Ουγγαρία 0-1: Φιλική ήττα πριν από την πρεμιέρα με Λευκορωσία
Ο Χρήστος Τζόλης INTIME

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε από την Ουγγαρία με 1-0 στη Ριζούπολη στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro U21.

Με ήττα στο φιλικό με την Ουγγαρία με 1-0 στη Ριζούπολη ξεκίνησε η θητεία του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων. Ο χρυσός σκόρερ των Μαγυάρων ήταν ο Βιτάλις Μίλαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 62ο λεπτό.

Οι Έλληνες διεθνείς έδωσαν αυτό το φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Euro 2021. Στις 28 Μαρτίου ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με την αναμέτρηση κόντρα στη Λευκορωσία, ενώ στον όμιλό της είναι και οι Πορτογαλία, Κροατία, Νήσοι Φερόε και Ανδόρρα.

Ελλάδα: Τζολάκης (46΄ Μπαλωμένος), Τουρκοχωρίτης (46΄ Κατσουλίδης), Κίτσος (46΄Αποστολόπουλος, 77΄ Τρούμπουλος)), Παναγιώτου (46΄ Χρυσόπουλος), Μεταξάς (46΄ Καραμάνης, 77΄ Κουτεντάκης), Τζόλης (46΄ Μπελεβώνης), Κρυπαράκος (46΄ Ζουγκλής), Σουρλής (46΄ Σοφιανός), Κοσίδης (46΄ Τζαβίδας), Λιάτσος (46΄ Σοφιανός), Κωνσταντόπουλος (46΄ Ασλανίδης).

Ουγγαρία: Χέγκι, Ντεμπρέτσενι, Σάμπο, Ίγινμπορ, Κάτα, Μπάραθ (90+1΄ Στόικα), Νέμεθ (61΄ Σαλάι), Κόκτσιτς (61΄ Χόρβατ), Καλάι (46΄ Κόβακς), Βιτάλις (72΄ Κόβακς), Μπεντζενλάιτερ.

Παπαδόπουλος: "Είχαμε τις καλές μας στιγμές αλλά μας στενοχωρεί η ήττα"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, εστιάζοντας κυρίως στα σημεία τα οποία επιδέχονται βελτίωσης για την πρεμιέρα της Εθνικής Ελπίδων στην προκριματική φάση του EURO 2025, με τη Λευκορωσία την Τρίτη 28/03 στις 17:00. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ο αγώνας με την Ουγγαρία ήταν ένα δυνατό τεστ με μια εξαιρετική ομάδα. Δώσαμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να παίξουν, ώστε να βγάλουμε και εμείς τα συμπεράσματα μας ενόψει της αναμέτρησης με τη Λευκορωσία την Τρίτη. Είχαμε τις καλές μας στιγμές αλλά μας στενοχωρεί η ήττα. Δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στις φιλικές αναμετρήσεις και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα λάθη μας στην αμυντική μας τακτική και να τα διορθώσουμε ενόψει των προκριματικών του EURO U21.

Αυτό που κρατάω είναι η διάθεση και η όρεξη των παιδιών για δουλειά. Παρότι είχαμε λίγες μέρες να δουλέψουμε, βγάλαμε κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο όπως οι συνεργασίες μας στο επιθετικό κομμάτι. Είχαμε προβλήματα με τις κάθετες πάσες στον άξονα και οφείλουμε να το διορθώσουμε, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη στον αγώνα της Τρίτης. Έχουμε τις μέρες μπροστά μας για να υπάρξει η βελτίωση αυτή".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ