STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19 Stoiximan Super League: Ο Παναθηναϊκός πήρε διπλό στην έδρα του Άρη, ο ΠΑΟΚ γύρισε από την κόλαση και πήρε βαθμό από την ΑΕΚ

INTIME

Η Κ19 του Παναθηναϊκού έφυγε με το διπλό από τον Άρη και έκανε άλμα στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων στο 19′, αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο τέλος και έφυγε με τον βαθμό (3-3).

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα του Άρη και έκανε άλμα στο πρωτάθλημα Κ19 της Stoiximan Super League. Το χρυσό γκολ για τους πράσινους πέτυχε ο Ζέκα (γιος του πρώην μέσου του τριφυλλιού Κάρλος Ζέκα) στο 65ο λεπτό. Μάλιστα οι πράσινοι είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ, όμως το 1-0 ήταν το τελικό σκορ.

Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν τα καλά διαστήματά τους, στο τέλος όμως κανείς δεν νίκησε με το τελικό 3-3. Η Ένωση πήρε προβάδισμα τριών γκολ μέχρι και το 19′ χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Γκολφίνος, Καραργύρης και Ζουριδάκης.

Οι ασπρόμαυροι ωστόσο πήραν τα ηνία του αγώνα και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 41ο λεπτό ο Τσιόπας με πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 81′ ο Ντούνγκα και στο 90′ ο Ελευθεριάδης πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ του ΠΑΟΚ που απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ