ΕΛΛΑΔΑ

Κ19 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0: Πήρε το ντέρμπι και αύξησε στους τέσσερις πόντους τη διαφορά από τους Πειραιώτες

Κ19 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0: Πήρε το ντέρμπι και αύξησε στους τέσσερις πόντους τη διαφορά από τους Πειραιώτες
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος απέναντι στον Ολυμπιακό και αναδείχτηκε νικητής στο ντέρμπι κορυφής των δύο ομάδων για την Super League K19, με τους Τζίμα και Σμυρλή να υπογράφουν το 2-0 που έφερε τον Δικέφαλο στο +4 από τους ερυθρόλευκους.

Μετά από τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στην Super League k19 και μάλιστα το έκανε την πλέον κατάλληλη στιγμή.

Απέναντι στον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται στο ντέρμπι κορυφής στο πρωτάθλημα Νέων και το σύνολο του Στέλιου Μαλεζά να επικρατεί με 2-0 απέναντι σε εκείνο του Σωτήρη Συλλαϊδόπουλου στη Νέα Ευκαρπία και να επαναφέρει στο +4 τη διαφορά του από τους δεύτερους της βαθμολογίας Πειραιώτες.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 43', όταν ο Τζίμας αξιοποίησε ιδανικά ασίστ του Καλογήρου και νίκησε τον Περλέσι, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, με σουτ εκτός περιοχής του Σμυρλή.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων (28' Ζίλο), Σινανάι, Σνάουτσνερ, Σμυρλής, Καλόγηρος, Τζίμας (89' Μάρτος), Γκούμας (89' Τσίκος), Αδάμ (79' Γκιτέρσος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Περλέσι, Αρσενίδης, Χρυσόπουλος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης (71' Μπακούλας), Φρέρης (71' Φρέρης), Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Μπ. Κωστούλας (79' Μοίρας), Πατήρας, Σταυρόπουλος

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ