EURO

Κ19 Δανία - Ελλάδα 2-1: Ήττα και αποκλεισμός από την Elite Round για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα

Η Εθνική Νέων στο ματς με την Πορτογαλία
Η Εθνική Νέων στο ματς με την Πορτογαλία PRINT SCREEN

Η Εθνική Νέων γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά από τη Δανία, με 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της Elite Round και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Εθνική Νέων, αυτή τη φορά από τη Δανία, για τη δεύτερη αγωνιστική του 4ου ομίλου της Elite Round και γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Δανία που είναι πρώτη στον όμιλο με έξι βαθμούς προηγήθηκε με κεφαλιά του Νίμπο στο 24' ύστερα από κόρνερ από τα δεξιά και ασθενή απόκρουση του Νικολακούλη.

Η Ελλάδα θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 41' με τον Γκιτέρσο να εκτελεί πέναλτι στην αριστερή γωνία του Ντίθμερ που έπεσε και έδιωξε τη μπάλα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 62' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλοσκάμη ο οποίος νίκησε τον Ντίθμερ.

Η Δανία βρήκε και δεύτερο γκολ στο 80' όταν σε γύρισμα από τα αριστερά ο Σίμελχακ με πλασέ από κοντά νίκησε τον Νικολακούλη για να γράψει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΔΑΝΙΑ: Ντίθμερ, Σόε, Νίλσεν, Νίμπο, Φρόχολντ (80' Χόγκσμπεργκ), Σερντέμιρ, Ο. Χόιλουντ (60' Νάρτεϊ), Μπίσοφ, Σβαρτάου (60' Νταχίμ), Αντρέασεν (70' Γιόργκενσεν), Χάρντερ (70' Σίμελχακ).

ΕΛΛΑΔΑ: Νικολακούλης, Γεωργιάδης (79' Παπακανέλος), Κατρής, Αλεξίου, Δεληγιάννης, Ανδρικόπουλος (60' Κοντονίκος), Λιατσικούρας (46' Δελιανίδης), Μπάκουλας (70' Μαρουτσής), Κοντούρης, Γκιτέρσος (60' Κωστούλας), Καλοσκάμης.

1η αγωνιστική

  • Σερβία - Δανία 1-3
  • Πορτογαλία - Ελλάδα 2-1

2η αγωνιστική

  • Δανία - Ελλάδα 2-1
  • 23/03 22:00 Πορτογαλία - Σερβία

3η αγωνιστική

  • 26/03 17:00 Δανία - Πορτογαλία
  • 26/03 17:00 Ελλάδα - Σερβία
TAGS EURO ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ