STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ17 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο ντέρμπι των Εφήβων

SUPERLEAGUE -17 / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE -17 / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση της Κ17 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης της Super League.

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε ανάμεσα τους Έφηβους του Ολυμπιακού και τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, το ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης της Super League έληξε ισόπαλο 2-2.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 46ο λεπτό με σουτ του Μαρκεζίνη έξω από την περιοχή, ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι των ερυθρόλευκων μετά από προσπάθεια του Κτενά.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ τους
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ τους EUROKINISSI SPORTS

Στις αρχές του δευτέρου μέρος ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Δαρβίρα, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζώγα. Λίγο αργότερα στο 48' οι Πειραιώτες ισοφάρισαν με τον Μιχηαλίδη. Στο 70' οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πατούσαν καλύτερα, έκαναν το 2-1 με τον Φίλη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φράγκου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ τους
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ τους EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+4' με κεφαλιά του Λατιφάι, έπειτα από σέντρα του Μπόκου.

  • Ολυμπιακός (Δ. Μαυρογενίδης): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος (46′ Γιωτόπουλος), Φράγκος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Φίλης, Κτενάς (46′ Μιχαηλίδης), Λάνα (46′ Πλις), Μπιμπίκας (79′ Τζάμαλης), Δαρβίρας (69′ Ζουριδάκης), Βασιλακόπουλος.
  • Παναθηναϊκός (Α. Παπαβασιλείου): Ζώγας, Χαντζάρας (78′ Καρούζος), Μπουλμπασάς (78′ Ουζουνίδης), Βενάκης (69′ Λατιφάι), Καλοσκάμης, Πάνος, Μπόκος, Μαρκεζίνης, Γεωργόπουλος, Τσερεβελάκης (72′ Σώκος), Τρικατζής (69′ Τερζής).
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ